bannerIk ben zo nu en dan al flink aan het rondneuzen op het grote internet, naar de leukste, mooiste en fijnste babyspulletjes! Ik kwam terecht in de webshop van Hip & Hap

Hip & Hap is dé webwinkel voor baby’s en (aanstaande) moeders!

Ook verkopen ze bij Hip & Hap de Voedingskussens van My Brest Friend. Deze kussens zijn in 2014 genomineerd door Baby Stuf met een Baby Innovation Award. Ze zijn bijna nergens in Nederland te koop, dus sla snel je slag!!!

Ik wil graag weer eventjes wat dingetjes in de spotlights zetten 🙂

hip1Jullie hebben vast al ergens gelezen, dat er weer een kleine jongen op komst is. Tuurlijk had ik het leuk gevonden, als het een meisje zou zijn, maar ik ken mezelf heel erg goed…en ik ben een echte jongens-mama! Ik zag bij Hip & Hap ontzettend stoere slaapzakken. Onmisbaar vind ik…want het is gewoon heel fijn voor zo’n kleine hummel, om lekker warm in bed te liggen! Hiernaast zie je een voorbeeld, van wat ik nou helemaal fantastisch vind, voor mijn baby-boy! Oja, ze hebben hem ook nog in het roze hoor…voor de kleine meisjes!

Net zo onmisbaar vind ik hip2een goede luiertas! Want met een kleintje op stap, zonder dat je extra kleding én luiers bij je hebt, is echt geen goed idee! Ik zag deze leuke luiertas met giraf en ik was op slag verliefd. Groot genoeg om alles in te stoppen, wat je nodig hebt als je een dagje weggaat!

Hebben jullie trouwens weleens gehoord van de producten van NUK?
Al meer dan 50 jaar zijn ze bij NUK, elke dag op zoek naar nieuwe oplossingen die het leven voor ouders nukgemakkelijker maakt en de ontwikkeling van hun kinderen bevorderd. In deze zoektocht vertrouwen ze op experts in vele disciplines: verloskundigen, artsen, voedingsdeskundigen en vooral, de moeders en vaders. Moeders in meer dan 100 landen vertrouwen op de kennis, kunde en ervaring van NUK. Nuk biedt een assortiment vol kleur en keuze, met producten voor alle fases die moeder en kind doorgaan. Dit is terug te zien in de collectie ‘Feeding’, ‘oral development’ en ‘A home with children’. Alle producten zijn modulair en daardoor onderling uitwisselbaar.

Dit is natuurlijk nog lang niet alleship3! Daarom lijkt het mij een verstandig idee, dat jullie zelf eens een kijkje nemen in de webshop van Hip & Hap! Veel plezier!

KORTING!
Met kortingscode Kid15, krijg je van donderdag 20 t/m woensdag 26 augustus, 15% korting op je bestelling! (Vanaf € 50,00 is het verzenden gratis!)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.