Het is jullie (de vaste lezers) zeker niet onbekend dat ik fan ben van merkkleding. Eerlijkheidshalve moet ik zelfs bekennen dat de  jongens bijna nooit in non-merk lopen (behalve dan sokken enzovoorts). Dat wil niet zeggen dat ik voor alles de volle pond betaal, integendeel; ik shop het óf tweedehands, óf met een hele flinke korting! Want waarom zou je meer betalen dan nodig is? Daarentegen groeien ze er ook zo weer uit en dan kan ik er een ander weer blij mee maken (tegen een mooie prijs).

Mijn favoriete merken voor de jongens zijn o.a. Vingino, Tumble ‘n Dry, Koko Noko en Z8. Voordat ik helemaal los ga met mijn winkelmandje volgooien kijk ik dus altijd of er ergens een leuke korting is. Toen ik van de zomer bespaar bij Kixx Online op mijn scherm zag verschijnen, besloot ik om een aantal singlets voor de boys aan te schaffen. Je kunt het je niet meer voorstellen waarschijnlijk, maar tijdens die periode was het snikheet in ons kikkerlandje. Onder de streep betaalde ik ruim 10 euro voor 4 singlets, wat dus absoluut niet duur is (en het was dus nog nieuw ook). Daarnaast vond ik via Marktplaats een aantal (4 stuks) goed uitziende broeken (met hele knieën dus) waar ik uiteindelijk 25 euro voor betaalde. Kids weer ingespannen dus…en zo doe ik het eigenlijk altijd.

De kleine meneer heeft zijn halve kast vol met Z8 hangen, allemaal tweedehands, omdat ik het gewoon te prijzig vind om aan te schaffen voor de prijs die er gevraagd wordt. Naast dat er verschillende Facebook-groepen zijn waar men tweedehands merkkleding aanbiedt, kun je ook terecht op kledingbeurzen. Deze zijn vaak door het hele land, dus er is er vast wel eens eentje bij jou in de buurt. Laat de kids thuis en ga alleen naar zo’n beurs om lekker te snuffelen. Houd er rekening mee dat je wel door “de troep” heen moet kunnen kijken. Er zijn namelijk ook een heleboel particuliere verkopers die vieze, pillige en kapotte kleding aanbieden. Ik kan gelukkig goed filteren en ga meestal wel naar huis met verschillende items die er nog heel erg goed uitzien.

En dan deze week, komt er ineens weer kortingscode Kleertjes.com in beeld. Jullie begrijpen vast en zeker wel, dat ik dan gewoon weer doorklik en bekijk wat er allemaal voor leuks te koop is. WInterkleding hebben we genoeg, maar de sokken, pyjama’s en de boxershorts beginnen wat uit te dunnen. Toch maar weer een kleine bestelling geplaatst (ik vind tweedehands ondergoed daarentegen niet zo heel erg fris) zodat de jongens weer even vooruit kunnen…tot de volgende koopwoede-aanval van hun moeder in ieder geval. Note: Het lijkt allemaal heel ernstig met me, maar ik heb mezelf goed onder controle hoor! 🙂 Psstt…Black Friday komt eraan, dus ik moet zorgen dat ik die hele dag een heleboel te doen heb, behalve shoppen!

Afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.