kmp1Kindermarktplein.nl verzamelt het online aanbod van de grote en kleinere webshops en zorgt zo voor een overzicht van meer dan 100.000 producten voor baby’s en kinderen. Jonge moeders kunnen veel tijd en geld besparen door te shoppen via Kindermarktplein.nl. De website helpt moeders nieuwe webwinkels te ontdekken en om eenvoudig prijzen te vergelijken van bijvoorbeeld Prénatal, Babypark en Kleertjes.com, maar ook van de kleinere (nog onbekende) webwinkels.

Uit onderzoek blijkt dat een jonge moeder gemiddeld slechts 17 minuten per dag voor zichzelf heeft. Online shoppen vormt voor deze moeders daarom vaak een manier om tijd te besparen. Volgens het CBS kent Nederland ongeveer 1,3 miljoen werkende moeders, waarvan 88% graag online winkelt. Het overweldigende aanbod aan webshops draagt echter niet bij aan de overzichtelijkheid. Er zijn in Nederland namelijk meer dan 250 webshops, naast de nog eens honderden kleine online winkeltjes van zelfstandige verkopers. Het is voor jonge moeders en andere ouders daardoor haast ondoenlijk het overzicht te houden over het beschikbare aanbod en alle kortingen.

kmp2Handige vergelijkingssite Kindermarktplein.nl biedt overzicht
Kindermarktplein.nl
biedt als nieuwe vergelijkingssite een overzicht van meer dan 125.000 producten en aanbiedingen uit, momenteel, 27 verschillende webshops, een aantal dat bovendien doorlopend wordt uitgebreid. Jonge moeders en ouders kunnen zich veel tijd en geld besparen, door alle webshops eenvoudig tegelijk te doorzoeken en de prijzen op een rij te laten zetten. “We merken dat veel jonge ouders de bomen door het bos niet meer zien, vanwege het overweldigende aanbod van webshops. We willen hier met Kindermarktplein.nl graag verandering in brengen en jonge moeders helpen tijd en geld te besparen”, aldus Dennis de Boer, mede-eigenaar van Kindermarktplein.nl.

Kindermarktplein biedt enkele slimme functionaliteiten waardoor jonge moeders tijd en geld kunnen besparen. Zo kunnen gebruikers bijvoorbeeld per email geïnformeerd worden wanneer hun favorieten producten afgeprijsd zijn. Moeders hoeven hierdoor zelf niet meer de aanbiedingen in de gaten te houden, wat ze tijd en geld zal opleveren.

Hét startpunt voor de aankoop van baby-en kinderspullen
Naast het aanbod van de grote speciaalzaken worden ook organisaties, of particulieren, met een kleinere webwinkel toegevoegd aan de zoekmachine. Vaak hebben deze webwinkels een heel specifiek aanbod waardoor deze zeker niet mogen ontbreken op Kindermarktplein.

Het totaaloverzicht van webwinkels met kenmerken zoals betalingsmogelijkheden en verzendkosten, geeft moeders daarnaast de mogelijkheid om snel (nieuwe) webwinkels te vinden en zo een ruime keuze hebben om online te winkelen. Om het aanbod nog completer te maken, onderzoekt Kindermarktplein nu de mogelijkheden om tweedehands artikelen te kunnen kopen en verkopen via de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.