Stokke® , bekend van de bekende Tripp Trapp® stoel, heeft op 12 september de allereerste Nederlandse brand store geopend in Amsterdam. In de brandstore is de volledige collectie van Stokke® te vinden en je kunt er direct andere mama’s ontmoeten.

Het Noorse merk bestaat al sinds 1932 en richt zich sinds 2006 uitsluitend op kinderproducten, waaronder kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, een textielcollectie en babykamer meubelen. Bij het ontwerpen van alle producten is steeds nagedacht over de interactie tussen ouder en kind. Verder legt men de focus op het stimuleren van een gezonde ontwikkeling van het kind. Het resultaat is een elegante en duurzame collectie waarbij het kind centraal staat, met als klassieker natuurlijk de stoel die meegroeit.

De 75 vierkante meter grote Stokke® brand store bevindt zich in De Boezemvriend aan de Overtoom. De Boezemvriend is een concept store met een winkeltje vol lieve merken, een borstvoedingscentrum en er is een studio en café.

Je kunt daar dus vanaf nu de collectie van Stokke® shoppen en nog eens genieten van een kopje koffie of thee. Verder lopen hier ook experts rond die je kunnen adviseren over de Stokke® producten, zoals kinderwagens, maar ook rondom draagzakken en zelfs borstvoeding. Naast het kopen van de artikelen, zijn er ook mogelijkheden om te huren.

Wist je trouwens dat ze bij de Boezemvriend ook cursussen geven? Tijdens de feestelijke opening volgde ik bijvoorbeeld een lesje babymassage. Daar werd onze kleine (en de andere baby’s in de les) super rustig en hongerig van. Gelukkig kon ik in een lekkere fauteuil gelijk de kleine voeden.

In de brand store scoorde ik daarna een nieuw kussentje voor in de Stokke® kinderstoel en een super leuk slabbetje. Ook zag ik dat ze het Flexi Bath® nu in nog meer kleuren hebben, waaronder geel. Dit badje is trouwens echt een aanrader. Ik heb deze thuis ook en is gemakkelijk op te bergen.

De kinderwagens werden verder uitgebreid getest en de kinderstoelen werden direct gebruikt om de kids een taartje te laten eten. De alcohol vrije champagne smaakte overigens heerlijk en ons zoontje mocht ondertussen ook nog op de foto. Hij genoot overigens van alle aandacht en andere kindjes om hem heen. Zo schattig.

De Boezemvriend zelf is trots dat zij de eerste brand store in Nederland mogen huisvesten. De band tussen ouders en kind is volgens hun visie namelijk van levensbelang voor de ontwikkeling van het kind en ze hopen dat Stokke® op deze manier kan bijdragen aan de vele mooie momenten die ouders en kinderen samen hebben… nu en voor altijd.

/Grace – gogracy.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.