zomooi1Alleen de titel bevalt me al, maar zou het ook zo mooi zijn als de titel doet beloven? We gaan er snel achter komen! De site oogt vrolijk en rustig, veel te zien en gelijk al erg inspirerend. Dat belooft veel goeds en daar worden we vrolijk van :­)Er is veel keus voor jong en oud, en van handig en praktisch tot moeten hebben omdat het te leuk is om niet te hebben.

Neem nou de paperclips alleen daarmee zou je een hele klas met leerlingen al kunnen voorzien om iedereen een andere vorm te geven: Apel, eend, scooter, appel, vogel, hond, kat… Ook erg handig op de site zijn de zomoi2brievenbus kadootjes, iedereen kent het wel.

Je bent afwezig van een partijtje (verjaardag, huwelijk, zwangerschap…) door een goede reden (vergeten, te druk, andere dingen, ziek), maar hoe leuk is het dan om toch eraan te denken om een kado te schenken, een pakket is gelijk erg duur, mede door de gestegen en stijgende portokosten, maar juist daardoor is een brievenbus kado een schot in de roos. Het lijkt erop dat alles van papier is in het begin maar als je dan de pagina’s scrolt kom je er ook achter dat er heel veel meer is, zo kun je armbandjes geven met leuke teksten, bouwstenen, fimo en uiteraard nog heel veel meer.

zomooi3Het is een erg leuke website die niet alleen de zintuigen op een postieve manier laten prikkelen maar ook de creatieve kant in jezelf naar boven haalt om het huis Zo Mooi op te vrolijken.

Nieuwschierig? Neem een kijkje op http://www.studiozomooi.nl.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.