Hebben jullie kids, net als onze oudste, op het puntje van hun stoel gezeten tijdens de eerste EK wedstrijd van het Nederlands elftal? Voor jongere kinderen is 21.00 uur wellicht aan de late kant, maar onze puber van 12 wilde uiteraard deze wedstrijd niet missen. Gelukkig staan er ook wat wedstrijden op het programma, die wat vroeger worden gespeeld. Ik geef een aantal tips om het EK ook voor de kids leuk te maken!

Muziek

Onze jongste heeft de wedstrijd niet gezien, maar de voorpret; lekker veel dansen en gezellige heeft hij niet overgeslagen. Er zijn genoeg playlists te vinden om in de EK stemming te komen. Onze favorieten van dit moment;

  1. Martin Garrix feat. Bono & The Edge – We Are The People
  2. Outsiders x Django Wagner x Poke – Oranje Team (Holland Hup)
  3. Wolter Kroes & STUK – Viva Hollandia 2021
  4. André Hazes – Wij Zijn Oranje
  5. Frans Duijts & Donnie – De Leeuwendans
  6. Charlie Lownoise en Mental Theo ft. Wesley Sneijder – Koning TOTO

Hapjes

Wij ontvingen afgelopen zaterdag de Forza borrelbox van Food and Wood. Hier zaten allerlei lekkere hapjes in, waaronder ook verschillende dingen die perfect zijn om te serveren aan kinderen. Voor de gelegenheid zaten er ook nog heuse voetbal-chipjes bij én een supporterpakket, met slinger, ballonnen en een opblaasbare bal.

Alle boxen zijn momenteel met een ‘Forza! supporterspakket’  te bestellen, maar als je het plaatje dan toch compleet wilt hebben, dan kies je natuurlijk voor deze heerlijke Forza borrelbox. Er zit een beschrijving bij hoe je alles het beste kunt serveren en ook hoe je de warme hapjes dient te bereiden. Wij hebben in ieder geval alles opgesmuld…een echte aanrader voor tijdens een spannende wedstrijd dus!

En als toetje hadden we heerlijke donuts van Dunkin Donuts…helemaal in voetbalsfeer!

Versiering

Nederlandse vlaggen, oranje slingers, ballonnen het hoort er allemaal bij! Normaal gesproken gaan we massaal de straat op om te feesten. Dit jaar is het in de wat intiemere sfeer natuurlijk ook gewoon gezellig. Samen met de kids kun je er ook een fantastisch spektakel van maken. Gelukkig mogen we wel weer wat mensen uitnodigen, dus zet bij mooi weer, indien mogelijk, een televisie in de tuin en steek de barbecue aan…en juich ‘onze jongens’ toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.