Ik deel de 15 leukste scheurkalenders met jullie! Erg leuk om cadeau te doen met Kerst!

#1 Quest scheurkalender

Ook dit jaar heeft Quest 366 vragen en antwoorden verzameld voor de Quest Scheurkalender 2020.

Het blijkt dat lezers die op verschillende manieren lezen. Sommigen kijken meteen op de achterkant voor het antwoord, anderen doen dat pas ’s avonds, nadat ze een dag hebben nagedacht over het mogelijke antwoord. Wat je ook doet, je hebt er gegarandeerd een jaar plezier van!

Meer informatie vind je hier.

#2 Donald Duck scheurkalender

Begin elke dag met een knotsgek stripje over Donald, de neefjes en nog veel meer Duckstadbewoners! Maar dat is niet alles.

Als 2020 voorbij is, ben jij ook weer een stuk wijzer! Tenminste… als je de achterkant van de stripjes leest.

Veel quizzen, ezelsbruggetjes en weetjes als ‘Hoe komt een slang vooruit?’ en ‘Waarom moet ik boeren van frisdrank?’ zorgen ervoor dat jij de slimste van de klas wordt!

Meer informatie vind je hier.

#3 Happinez scheurkalender

Dagelijks een moment van bezinning, én toegankelijke informatie over spiritualiteit uit alle delen van de wereld: dat is de succesformule van de Happinez spirituele scheurkalender.

Met citaten van goeroes, meesters en denkers uit Oost en West, teksten en oefeningen.

Kortom: 366 dagen wijsheid en inspiratie. De kalender is in kleur uitgevoerd en door de vormgeving kan ieder kalenderblaadje worden gedeeld op Instagram.

Meer informatie vind je hier.

#4 Fokke & Sukke scheurkalender

Deze scheurkalender is al jaren een van de populairste van Nederland. Elke dag beginnen met een lach, samen met de meest scheurbare cartoonvogels van het land.

Herkenbare figuren voor iedereen en best wel een beetje plat…maar wel grappig!

We hebben nu al meer gelachen om de achterkant van de Dirk-Jan kalender van 2020 dan de gehele kalender van F&S van 2019.

Meer informatie vind je hier.

#5 Loesje scheurkalender

Wie kent Loesje niet?! Op deze scheurkalender vind je elke dag weer een kritische en/ of humoristische tekst. Vroeger spaarde ik alle kaarten met teksten van Loesje…helaas heb ik ze niet meer want er stonden een heleboel waarheden op

Loesje staat midden in de wereld en geeft daar een eigenzinnige draai aan. Beleef het dagelijks in haar nieuwe scheurkalender 2020.

Bewaar zeker de teksten die je het meeste aanspreken en prik ze bijvoorbeeld op je prikbord (of hang het met een magneetje op je whiteboard!

Meer informatie vind je hier.

#6 Flow scheurkalender

In deze Flow Scheurkalender, met foto’s van Hanke Arkenbout, verzamelden we de mooiste levenslessen uit tien jaar Flow.

Bruikbare woorden van filosofen, psychologen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen of gewoon lekker van onszelf. Want we kunnen er geen genoeg van krijgen: horen van anderen hoe zij het aanpakken in het leven. Hoe houd je je hoofd rustig? Hoe stop je het piekeren? Hoe bewaak je je vrije tijd? Dat hadden we vroeger wel op school willen leren. Met deze kalender scheur je je elke dag een beetje wijzer.

Meer informatie vind je hier.

#7 Omdenken scheurkalender

Deze kalender bevat 366 pagina’s met Omdenken quotes. Omdenken is denken in termen van mogelijkheden en niet van problemen. Het is een manier van denken waarbij je kijkt naar de werkelijkheid zoals die is, en wat je daar mee zou kunnen. Je gebruikt in feite de energie van het probleem voor iets nieuws.

De grondlegger van Omdenken is Berthold Gunster en samen met zijn collega’s geeft hij trainingen, shows en workshops aan bedrijven en particulieren. Steeds meer mensen en organisaties leren hoe ze in plaats van op een ja-maar-manier op een ja-en-manier in het leven kunnen staan. Bijzonder leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Meer informatie vind je hier.

#8 Taalvoutjes scheurkalender

Niet te missen! De volgende editie van Taalvoutjes scheurkalender. Van hilarische taalmissers uit o.a. supermarkten, kranten en winkels tot de mooiste versprekingen van onze fans.

Test je taalkennis met het woordenboekspel, ontrafel door elkaar gehusselde spreekwoorden en raad of woorden goed of fout gespeld zijn in de quiz.

Bijzonder leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Meer informatie vind je hier.

#9 Voetbal scheurkalender

Deze scheurkalender wordt uitgebracht in nauwe samenwerking met de voetbalsite VOETBALZONE.NL met maandelijks 3,8 miljoen unieke bezoekers. Na een paar ‘kwakkeljaren’ lijkt het Nederlandse voetbal weer helemaal in de lift: het Nederlands Elftal zal in de zomer van 2020 schitteren op het EK, het Nederlandse Vrouwen Elftal schittert inmiddels op vele fronten en de diverse topclubs laten zich weer gelden in Champions League en UEFA Cup. De 2020 Voetbal scheurkalender volgt het boeiende jaar 2020 met feiten, weetjes, quizjes, belangrijke speeldata, quotes, korte interviews en nog veel meer. De scheurkalender over de belangrijkste bijzaak in het leven! De enige en meest aanvallende scheurkalender van Nederland!

Meer informatie vind je hier.

#10 Darum scheurkalender

Niet te missen! De volgende editie van de Darum Scheurkalender. 366 pagina`s met elke dag van het jaar een grappige quote én alle feest- en vakantiedagen. Soms net op het randje, maar dat maakt het alleen maar leuk.

Met de gekste quotes, waar naar alle waarschijnlijkheid iedere keer keihard om moet lachen.

Leuk om cadeau te doen (of om gewoon voor jezelf te kopen)

Meer informatie vind je hier.

#11 RUMAG scheurkalender

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij en dat betekent tijd voor cadeautjes. En, RUMAG heeft natuurlijk weer hét perfecte cadeau!

De welbekende RUMAG scheurkalender was vorig jaar een groot succes. Dus, ook dit jaar gaan wij hem weer verkopen! 366 nieuwe, harde, maar vooral grappige quotes van RUMAG zijn gebundeld in een mooie scheurkalender

Meer informatie vind je hier.

#12 Toos & Henk scheurkalender

Ze zijn er weer, Toos & Henk….met een hele nieuwe scheurkalender voor 2020!

Toos en Henk staan al jarenlang garant voor vertrouwd verrassende humor op basis van de actualiteit.

Gun jezelf of een dierbare in 2020 een dagelijkse lach. Want het leukste geschenk is de scheurkalender van Toos en Henk!

Meer informatie vind je hier.

#13 De waanzinnige scheurkalender

Scheur elke dag een blaadje af en laat je verrassen door leuke raadsels, schrijf- en tekentips, en andere originele doe-opdrachten rond De waanzinnige boomhut.

Deze toffe boekenserie is erg populair, dus zoiets als een scheurkalender kon natuurlijk niet uitblijven! Voor de echte fan is dit natuurlijk een enorm tof cadeau om te krijgen en op te hangen in de slaapkamer, of misschien zelfs gewoon in het toilet, zodat iedereen ervan kan genieten.

Meer informatie vind je hier.

#14 Wetenschap scheurkalender

Elke dag een intrigerend wetenschappelijk feitje, verrassend inzicht, pittige puzzel of klinkend citaat. Alle wetenschappelijke gebieden komen voorbij: van sterrenkunde tot biologie en van wiskunde tot psychologie.

De kalender plaatst bekende wetenschappers in het zonnetje zoals Darwin en Einstein, maar brengt je ook op de hoogte van minder bekende helden van de wetenschap. Bijzonder leuk om cadeau te geven of te krijgen!

Meer informatie vind je hier.

#15 Psychologie scheurkalender

Wat kun je doen om meer rust te vinden? Hoe leef je in harmonie met jezelf, je geliefden en de wereld om je heen?

In deze psychologie scheurkalender vind je onder meer interessante psychologische tips die je meteen kunt toepassen op je eigen leven. Je maakt een rondgang door de psychologie en krijgt nieuwe inzichten over de werking van je brein. Bonus: (yoga)oefeningen voor een ontspannen geest en lichaam.

Meer informatie vind je hier.

(Visited 1.159 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.