Afbeelding: Gezinnig.nl

Wij wonen recht boven een supermarkt, ja echt…letterlijk op het dak. Heel erg handig, maar natuurlijk ook heel erg gevaarlijk. Ik doe bijvoorbeeld elke dag boodschappen voor het avond-eten. Dit is erg nadelig, want je geeft dan (ongemerkt) meer geld uit, althans dat merk ik. Ik ontving een boodschappen blok van Gezinnig en sinds ik die gebruik, bespaar ik echt een hele hoop. Ik ga nu aan het begin van iedere week gewapend met mijn lijstje op pad!

Naast dat we dus op de boodschappen besparen, vergeet ik eigenlijk ook nooit meer iets. Ook voor vriendlief is dit heel handig, die komt namelijk altijd met de helft van de boodschappen thuis die hij moest halen en de andere helft is ter plekke in het mandje erbij gegooid. Hij mag trouwens niet meer boodschappen gaan doen als hij trek heeft, dan neemt hij namelijk de meest uiteenlopende vreterijen mee naar huis.

Het boodschappen blok bevat 52 pagina’s (je kunt dus een jaar vooruit) en op elke pagina staan de meest gangbare artikelen die je per week nodig kunt hebben. Alles staat keurig in categorieën vermeldt en je hebt ook nog ruimte om er zelf dingetjes bij te schrijven. Je kruist aan wat je nodig hebt en je kunt met een gerust hart de supermarkt binnenhollen. Het scheelt trouwens ook heel veel tijd, als je met een lijstje op pad gaat, dan hoef je namelijk niet na te denken wat je die avond op tafel gaat zetten. Leg het boodschappen blok trouwens op een goede strategische plek neer (in de keuken bijvoorbeeld) en schrijf het meteen op als iets niet meer aanwezig is in huis.

Bovenaan de pagina’s kun je zelfs een weekmenu neerzetten, je weet dan precies wat je nodig hebt. (tip: als je voor een week boodschappen gaat doen let dan in de supermarkt goed op de houdbaarheidsdatum van (vers) producten).

Het boodschappen blok is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is 15,5 x 27 cm. Mooi maatje vind ik zelf, je ziet hem namelijk niet zomaar over het hoofd. Wij zijn erg enthousiast! Ook leuk om cadeau te geven!

Het boodschappen blok van Gezinnig is verkrijgbaar voor € 9,50.

8 thoughts on “Boodschappen blok van Gezinnig

  1. Wat handig dat je boven een supermarkt woont. Je kunt zo naar beneden lopen. Inderdaad is het dan te verleidelijk om iets extra’s. Wat lijkt zo een blok me erg handig. Wellicht dat ik er ook eentje aanschaf.

  2. Ik woon Ik vind dit best handig om overzicht te houden. Ik koop bij ons thuis de grote boodschappen en man de kleine. Maar we merken de laatste tijd dat er best wel overlap in zit. Soms wil hij dan mij een handje helpen en koopt dan iets wat eigenlijk op mijn lijstje staat zonder even te checken of ik het ook al koop. Dit zou een oplossing kunnen zijn.

  3. Super handig zo een boodschappen blok. Ik gebruik nog de ouderwetse lijstjes. Leuk dat je boven een supermarkt woont alleen lijkt het mij niet zo handig voor je portemonnee. 😉

  4. Wat handig! Toevallig deze week nog over gehad hoe we het het beste overzichtelijk konden houden wat er gekocht moest worden. Ik ga snel even kijken in de webshop

  5. Wat superhandig! Ik plan, of probeer dat elke week, heel strak te plannen. Maak eerst een overzicht van interessante aanbiedingen. Dan van de dingen die ik in huis heb en wat ik daarmee kan maken. Dan de dingen die daar eventueel voor nodig zijn. Dan maak ik een lijstje met de dingen die ik echt MOET halen. En dan ga ik rekenen. En zo gaan er soms weer aanbiedingen van mijn lijstje af omdat ze wel interessant zijn, maar ik ze niet echt op dat moment nodig heb. Ik probeer dat nu soort van in een formulier om te gieten, zodat ik dat ook aan anderen kan geven. 🙂
    En dit blok inspireert me weer!

  6. Dit ziet er super handig uit. Zelf maak ik eerst een weekmenu en dan maak ik een apart boodschappenlijstje met alles wat ik nog nodig heb. Ga altijd voor 1 week boodschappen doen, geeft me heel veel rust in mijn hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.