dushiAls wij iets belangrijk vinden, is het dat onze kindjes op een rustige en fijne manier naar bed worden gebracht. Wij doen dit (voor zover) mogelijk ook altijd samen. Dante wordt altijd voorgelezen en daarna krijgt hij een hele dikke zoen. Kian geven we kusjes aan de hand van de leuke kaarten van ‘Welterusten Dushi’.

20161102_193456.jpgDit leuke spel maakt iedereen aan het lachen! Voor het slapengaan kiezen we een kaart uit de doos (20 stuks). Vervolgens voeren we de opdracht uit op de achterkant van de kaart. Er staat bijvoorbeeld op: ‘Welterusten, vrolijk zonnetje! Vier blije kusjes op je hoofdje.’ ‘Welterusten, lief muisje! Negen piepkleine muizen kusjes voor het slapengaan.’ ‘Welterusten, sneeuwpopje! Zes Eskimo-kusjes, neusje tegen neusje!’ ‘Welterusten, mijn Dushi! Eén supergrote knuffelzoen!’ Een ontzettend leuk ritueel dus, dat iedere avond weer terug komt.

Dushi! Komt uit het Papiamento en betekent letterlijk ‘schatje’. Het staat voor alles wat lief, mooi en fijn is. Dat is precies wat Dushi! wil: de wereld een beetje vrolijker en vriendelijker maken.

ISBN: 9789461448736 | Verkoopprijs: € 12,50 | Afmetingen (mm): 191 x 162 x 37 | Gewicht (g): 616 g.

Bestellen kan hier voor € 10,95.

 

(Visited 134 times, 1 visits today)

One thought on “‘Weltrusten Dushi! – Een doos vol kusjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.