Alle beurzen gaan nu weer op gang komen en dit is een goed moment om jouw zaak een beetje extra aandacht te geven! Na een lange tijd van niks, is er nu weer de mogelijkheid om van verschillende events te gaan genieten. Voor de mensen onder ons die niet alleen als bezoeker naar de beurs gaan, maar naar de beurs gaan om daar de zaak te promoten, staat hieronder een aantal tips uitgelicht. Deze tips bestaan uit producten die je kunt aanschaffen zodat het een succes wordt als jij op een beurs gaat staan!

Laat weten dat je naar een beurs gaat

Voordat je naar een beurs gaat is het natuurlijk belangrijk dat je aan iedereen laat weten dat jij naar een beurs gaat. Dit kun je zowel online als offline communiceren, een combinatie is het meest effectief gebleken. Online communiceren zou je kunnen doen door mails te sturen naar al bestaande klanten, door berichten te plaatsen op social media kanalen of door advertenties aan te schaffen. Offline kun je dit aanpakken door bijvoorbeeld flyers te laten drukken en deze uit te delen op drukke plekken.

Perfecte aankleding

Nu je op de beurs bent is het belangrijk dat jouw beursstand mooi aangekleed is, zodat hij meteen opvalt onder de potentiële klanten. Het begint allemaal bij een goede beurswand. Wat is een beurswand? Heel eenvoudig, dit is een grote, makkelijk in elkaar te zetten, muur met daarop groots jouw logo afgebeeld. Deze muur is eenvoudig op te zetten en ook weer uit elkaar te halen. Daarnaast is de beurswand daardoor makkelijk mee te nemen. Je kunt daarnaast ook ervoor kiezen om een roll-up banner erbij te zetten. Dit zijn doeken die uit een systeem gerold kunnen worden en met een standaard vastgezet kunnen worden. Deze banner kun je ook met verlichting bestellen, zodat ze nog eens extra opvallen.

Geef iets mee

Je wilt natuurlijk dat klanten nadat ze je hebben gezien op de beurs, ook gaan bestellen bij jou. Vaak moet je mensen er nog eens een keertje aan herinneren, dit kun je doen door geïnteresseerden hun contactgegevens te laten noteren. Het kan zijn dat mensen dit niet willen doen en dat je het anders aan moet pakken. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld visitekaartjes mee te geven. Niet alleen visitekaartjes kun je makkelijk meegeven, maar je kunt ook brochure laten drukken. Vaak laten mensen een brochure drukken om hier iets anders mee te doen, maar deze zijn uiterst geschikt om op een beurs uit te delen. Je kunt er namelijk veel informatie in kwijt en ze zijn makkelijk mee te nemen.

Met deze tips kun je je goed voorbereiden op de beurzen die weer gaan komen. Richt je stand mooi in en maak gebruik van deze tips en je zult zien dat jouw stand veel aandacht trekt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.