Als je gaat trouwen, dan moet het natuurlijk de dag van je leven worden. Een dag om nooit te vergeten! Je trouwt (doorgaans) maar één keer, dus moet je er met volle teugen van genieten. Ik hoor vaak van vrienden hoe snel zo’n mooie dag eigenlijk gaat. Je bent al maanden van tevoren bezig om alles door te spreken en te regelen en ineens is hij daar…de dag van je leven, jouw (jullie) droombruiloft. Er zijn in ieder geval 4 musthaves die je op je bruiloft “moet” hebben!

#1 Weddingplanner
Om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt, is het heel erg verstandig om een weddingplanner in de arm te nemen. Hij/zij weet precies hoe bepaalde in elkaar steken en ook hoe je alles het beste kunt regelen. Vaak kunnen weddingplanners ook dingen met een leuke korting regelen (nooit weg natuurlijk, want zo hou je geld over voor andere dingen). En ook tijdens de grote dag is hij/zij je steun en toeverlaat en wordt ervoor gezorgd dat je je nergens druk over hoeft te maken.

#2 Bruidstaart
Een echte bruidstaart hoort er natuurlijk helemaal bij. Ik heb het niet over een taart van de HEMA, maar over een prachtige taart, gemaakt door iemand die dat heel erg goed kan. Misschien kies je ervoor om dit door een bakker te laten doen, of wellicht is er iemand in je vriendenkring die graag bakt (en dit gewoon super mooi kan).

#3 Muziek
Muziek hoort bij een bruiloft! Het is een feestelijke dag en dan mag er best gedanst en heel hard worden meegezongen. Tijdens de ceremonie kies je waarschijnlijk voor de mooie klanken van jullie lievelingsnummer en nog een paar andere liedjes die jullie passen als een jas. Op het feest daarentegen is het een onwijs goed plan om een fijne band zoals The New Party uit te nodigen. Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met classics van toen. De voetjes gaan zeker weten van de vloer, wat ook de bedoeling is tijdens een feest ter ere van jullie bruiloft. The New Party bestaat uit vocalisten, een drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers, die fantastisch op elkaar zijn ingespeeld. Al eerder deelden deze topmuzikanten het podium met o.a. Bergit Lewis, Big Black & Beautiful en The Tramps. Verder spelen ze ook nog regelmatig in televisieprogramma’s en bij theatershows. Je haalt met deze coverband echte vakmensen in huis die er een fantastisch feest van gaan maken. Overigens is het ook goed om te vermelden dat je deze band kunt uitnodigen op een mooi bedrijfsfeest of een festival.

#4 Catering
Als er iets gewoon moet kloppen dan is het wel het eten dat je aanbiedt op je huwelijksdag. Ik zou zelf altijd kiezen voor goede catering, dan weet je zeker dat het goed is. Het kost je wel iets meer, maar daar krijg je hoogstwaarschijnlijk geen spijt van. Een goed fles champagne erbij en het feest kan niet meer stuk! Kies wel voor een thema, bijvoorbeeld Nederlandse hapjes/koud buffet óf Aziatisch… alles door elkaar zorgt ervoor dat mensen zich misschien misselijk gaan eten.. en dat wil je niet, zeker niet in combinatie met een borreltje.

Video en beeld: The New Party & Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.