Dooky komt deze maand op de markt met een nieuw product, namelijk een handig kussentje dat te gebruiken is in combinatie met een autostoeltje. Het kan erg pijnlijk voor de arm zijn om een autostoeltje te tillen. Het gewicht drukt op de arm, waardoor er rode striemen en pijnlijke plekken kunnen ontstaan. Deze pijnlijke plekken zijn verleden tijd door de Car Seat Arm Cushion van Dooky!

Het kussentje is in een universele maat, waardoor het gebruikt kan worden op elk autostoeltje, ongeacht het merk. Het product is makkelijk te bevestigen door middel van klittenband en is hierdoor ook wasbaar. Omdat het oog ook wat wil, is het kussentje beschikbaar in vijf mooie designs. Er is gekozen voor neutrale kleuren: donkergrijs, licht grijs, marine blauw en zwart. Hierdoor is het kussentje altijd combineerbaar met elk autostoeltje.

    

WINNEN!
Wij mogen twee arm cushions weggeven, namelijk de lichtgrijze met kroontjes (helemaal links) en de zwart met grijze (helemaal rechts). Waarom wil jij graag winnen? Laat je reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen.

26 gedachten over “Car Seat Arm Cushion van Dooky

 1. die lichtgrijze is ideaal! heb een zoontje van 12 weken, dus hij begint al aardig op gewicht te raken dus de maxi cosi is al bijna niet meer te tillen. Kussentje zou dus ideaal zijn

 2. Wauw, wat handig! Waren deze er maar toen ik nog liep te slepen… Ik maak graag kans op de zwarte voor mijn lieve vriendin die nu haar eerste verwacht 🙂

 3. oooh dat zou leuk zijn! Ik vind ze beide erg leuk dus maakt mij niet uit welke ik zou winnen. Zou ideaal zijn voor onze aankomende kleine. Kunnen we hem overal mee naartoe sjouwen zonder last van onze armen te krijgen 🙂 Klinkt goed!

 4. Wat gaaf zeg, heb er niet eens aan gedacht dat er zoiets bestaat haha! Wij zijn in verwachting van ons eerst kindje en al voor mijn zwangerschap moet ik opletten met tillen etc, dit maakt het wel iets comfortabeler en makkelijker om het te dragen dus ik doe heel graag mee!

 5. Onze boef is onderweg! nog 9 weken wachten ( zo ongeveer ).
  Dus zou hem goed kunne gebruiken.
  De zwarte kleur past goed bij onze maxi cosi!

 6. Met dit fijne Dooky armkussentje wordt mijn lieve zus echt in het zonnetje gezet
  en beleeft zij veel comfortabele draagpret!
  Graag maak ik kans op het kussentje met kroontjes in lichtgrijze kleur
  want die variant heeft echt haar voorkeur.

 7. De zwarte past helemaal bij mij. Wat ontzettend leuk.
  30 maart is onze gender reveal party dan ben ik 21 weken zwanger.
  Dit zou toch een gaaf cadeautje zijn

 8. Oh, dit zou fantastisch zijn om onze Dex met de maxicosi uit de auto te slepen. Het is een stevig mannetje en ik durf te zweren dat ik een deuk in mijn arm begin te krijgen!

 9. Bij de eerste was het gewicht inderdaad zwaar en pijnlijk op de arm! Nu met de tweede op komst lijkt dit ons echt ideaal! Beide printjes/kleurtjes zijn erg mooi!

 10. Ik vind de zwart met grijze erg mooi, lijk me super handig, ik heb altijd een pijnlijke arm bij het dragen.
  Waag graag een kans !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 11. Wat een super leuke winactie! ik zou het graag willen winnen voor een van mijn beste vriendinnen die vorige week is bevallen van haar eerste zoontje!

 12. Wow, dit zou echt DE oplossing zijn voor mijn zoontje van vier maanden die boven de hoogste groeicurve uitsteekt met zijn 9,1 kilo.

  De gratis Fitness krijg ik dus zowieso, maar ik heb liever spieren, dan de striemen van het tillen 😉

  Ik zou heel graag de zwart met grijze variant willen winnen.

 13. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn beste vriendinnetje die bijna een kleintje krijgt en hier heel blij van zou worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.