In de nacht van 27 oktober gaat de wintertijd in; ’s ochtends op de fiets naar school is het nog donker en om een uur of 5 ’s middags begint het weer te schemeren. Hoewel het vroeg donker wordt, is binnen zitten wat Tumble ’N Dry betreft geen optie! Er ligt altijd ergens een avontuur in het verschiet.

Bij Tumble ’N Dry vinden ze dat kinderen al-tijd moeten kunnen buitenspelen en veilig door het verkeer moeten kunnen gaan. Om voor ieder kind veilig spelen en fietsen mogelijk te maken, lanceert Tumble ’N Dry het nieuwste van het nieuwste op het gebied van verkeersveiligheid: een uitwasbare reflecterende kledingspray.
Deze spray is overdag onzichtbaar op kleding, maar licht ’s avonds op wanneer autolichten op je schijnen. Overdag is de Tumble ’N Dry jas dus nog steeds too cool for school en ’s avonds ziet niemand jouw kind meer over het hoofd. Fun fact: je kunt allerlei toffe iconen op de kleding sprayen voor extra cool effect.
De reflective spray is verkrijgbaar bij Tumble ’N Dry retailers, brandstores en op www.tumblendry.com  Let op: lees altijd de handleiding voor gebruik! 

Ready to Tumble?

Het Nederlandse Tumble ‘N Dry is een Amsterdams label voor kinderen van 0-12 jaar. Bij Tumble ’N Dry staan ze voor ‘inspire to play’. Ze geloven dat iedereen, jong en oud, een ‘PLAY-knop’ heeft die af en toe moet worden ingedrukt om de wereld even wat anders te bekijken: op z’n kop, meer in kleur dan zwart-wit, van dichtbij of juíst van een afstandje. Met die visie ontwerpen ze kinderkleding en proberen ze jong en oud te inspireren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.