IMG_0483Een mooie make-up hebben we allemaal wel eens op. Of het nu een eenvoudige lipgloss is of een paar lagen foundation het moet er ook allemaal weer af. Dus ging ik op zoek naar een hele fijne make-up reiniger die op de eerste plaats natuurlijk hartstikke goed werkt maar op de tweede plaats natuurlijk en biologisch is.
Die eerste zoektocht op internet vind tig hits, de tweede optie erbij wordt het al een stuk kleiner. Uiteindelijk kom ik terecht op de pagina van SoloBioMooi bij het merk Amanprana Alana.

Amanprana Alana make-up reiniger én gezichtsserum

Alleen al de verpakking is een feestje waardig. Het doosje wat geheel uit te vouwen is al een soort waaier voorziet je van informatie over het product. Normaal gesproken lukt het me niet meer om een verpakking ook weer mooi terug te krijgen in originele vorm, maar met deze verpakking lukt dat wonderlijk genoeg wel. Het glazen flesje is voorzien van 100ml make-up reiniger en gezichtsserum. Genoeg om een tijd mee vooruit te kunnen. IMG_0484

Zonder moeite haal je met Alana make-up en onzuiverheden makkelijk en effectief van je gezicht. Zowel de huid als de ogen zijn geen enkel probleem om aangepakt te worden. Nadat ik het product gebruikt heb voel ik geen prikkels of irritatie rondom de ogen die ik bij andere oogreinigers wel eens ervaar. Ook wordt mijn oog niet rood van de Alana. Zelfs met waterproof make-up is het geen probleem om mijn huid weer helemaal schoon en fris te krijgen.

Doordat Alana een bio-olie is komt er geen alcohol of water aan te pas. Dit heeft een zeer gunstig effect op de huid. Immers drogen deze twee de huid uit. Ik denk dat het vooral even wennen is bij de gedachte, maar vooral de moeite waard is om te proberen zodat je zelf de positieve effecten van Alana ervaart.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.