Body & SoapIn het pakket wat wij ontvingen van Body & Soap zat meer dan de producten die we gebruikt hebben in deel 1 van de review. Maar zoals toen al gezegd een aantal dingen voor een dag is meer dan genoeg. Daarmee hadden we de spullen aan de kant gelegd, in een mooie schaal om ervan te kunnen genieten in de tijd er tussen. 

De jongens was het niet onopgemerkt voetbal schoengebleven. Ondanks dat we geen voetbal liefhebbers zijn, vinden ze het maar wat leuk om na het werk van papa samen naar het veld te gaan en een balletje te trappen. Toen ze voorbij de glas liepen met alle spullen erin, viel hun oog dan ook op het voetbal schoentje. De vraag die daarop volgde was natuurlijk erg logisch: “Mam, mogen we vanavond in bad met de douchegel?”.

Omdat de oudste intussen een tiener is en de privacy in de badkamer vereist is, gaan de jongens apart onder de douche/bad. Ze hebben vandaag beiden zin in een bad, de jongste gaat als eerste i.v.m. bedtijd. Het bad wordt halfvol gevuld en een flinke knijp uit het zakje gaat in bad, hij heeft zijn zwemdiploma al dus ik ga even de was wegwerken in tussen tijd. De jongste zoon vind het heerlijk ruiken en wou het liefst alles in bad hebben. De oudste die daarna in bad gaat vind de douchegel ook erg lekker ruiken. Hij mocht ook met het scrubhandschoenenzakje spelen in bad, schoonleeg lag hij daarna keurig in de prullenbak.

In de avond branden we de kaarsjes op, omdat ze een beetje lekken na verloop van tijd is het raadzaam om er een bord of iets dergelijke onder te zetten zodat de tafel niet onder het kaarsenvet komt te zitten. De kaarsjes branden mooi en geeft een extra mooie sfeer op tafel, zelfs het scrubvoetjedruppelen van de kaars ziet er erg mooi uit, het is mooi hoe het kaarsenvet in elkaar over loopt.

De artikelen van Body & Soap zijn met veel liefde en zorg uitgekozen. Ook de website van Body & Soap straalt veel keuze uit. Niet alleen voor jezelf kun je er uren turen naar de mooiste en fijnste producten ook voor een verjaardag, kinderfeestje, afscheidscadeau of ander vormen van presentjes kun je terecht in de webshop.
Zowel voor de vrouwvoor de kinderen maar ook voor de manzeepeend is er voldoende te vinden.

Wij zijn nieuwsgierig wat u het liefst in bad / douche gebruikt!
De producten van Body & Soap zijn in de webwinkel te bekijken en te koop.

/Miranda Youngzeephartje

One thought on “Body & Soap meer voor je body dan alleen soap deel 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.