Untitled-3Je bent moeder: je hebt een huishouden te runnen, dan werk je ook nog eens, je sociale leven moet je niet vergeten en dan wil je ook nog quality time met je man. En me-time? O ja, dat zou ook fijn zijn. Herkenbaar? Voor mij absoluut wel! In mijn drukke leven schiet dit er behoorlijk mij in.

mas2Tot een paar jaar terug had ik standaard een avond in de week me-time; maskertje, nagellakje enz. Die avond is compleet verdwenen, ik heb er gewoon (lees: ik maak er ..) geen tijd voor. Ik duik dan liever vroeg mijn bed in. Als ik daar al geen tijd voor heb, laat staan dat ik tijd heb om naar een massage salon te gaan. Maar toen…. was daar masseuseaanhuis.nl , wat een uitvinding! Je hoeft er zelf de deur niet voor uit.
Ze komen bij je thuis en nemen alles mee, super ideaal.Je heb keuze uit verschillende soorten massages, zoals sportmassage, ontspanningsmassage, thai yoga massage, reiki massage, en nog veel meer (kijk voor het gehele aanbod eventjes op de website).Ik maakte een afspraak met Willy van Wikselaar. Zij geeft de volgende soorten massages: ontspannings- en klachtgerichte massages zoals hoofdpijn-, lage rugpijn-, rug, nek en schoudermassages en massage bij reuma.Eerst dacht ik, hoe ga ik dit allemaal aanpakken?! Ik heb tenslotte een zeer actieve dreumes rond hobbelen, dus dat is niet echt heel ontspannend, als ik steeds op hem moet letten. Maar toen zag ik, dat ik alles helemaal zelf kon inplannen! Dat is het fijne aan het concept van masseuseaanhuis! Ik maakte de afspraak op een tijd dat ik zeker wist, dat mijn kleine dreumes altijd zijn dutje doet. Ook het regelen van een oppas is dan dus niet nodig, ideaal!De dag van de massage was daar! ‘s Ochtends verheugde ik mij er al op dat Willy zou komen. Toen ze aan kwam en ik de deur open deed was ik blij haar te zien (duhhhhh…niemand zou dat vervelend vinden, haha). Terwijl ik een formulier invulde met vragen over mijn gezondheid, zette zij de tafel en spullen klaar. Voor ik ging liggen mocht in nog een heerlijke massageolie uitkiezen, ik had de keuze uit 3 soorten, ze roken allen 3 zo lekker dat ik moeilijk kon kiezen. Uiteindelijk koos ik voor Tigerpower Oil. De oliën (er is een nog breder assortiment) zijn trouwens huisgemaakt en 100% natuurlijk (gemaakt door het Massagehuys)!
Dit zijn de 3 soorten olie die Willy mee nam:

Huile d’Avignon voor onze ontspannende massages. Deze olie brengt je geest en lichaam tot rust en is ook nog een goed voor je huid. Deze olie is ook geschikt voor zwangere vrouwen.

De Spring Garden Oil is een lekkere, frisse bloemenolie. Hij geurt als een lentetuin aan de Middellandse Zee en geeft de hernieuwen energie van een frisse zomerduik. Ideaal als je moe bent en wel wat nieuwe levensenergie gebruiken kunt.

De Tigerpower Oil voor onze sportmassages en/of liefhebbers van ecalyptus Deze olie is gebaseerd op een oud Thais familierecept en zorgt voor een goede doorbloeding van je spieren. Daarnaast is het een olie die je weerstand verhoogt.

Alles werd onder handen genomen en ik genoot en was compleet ontspannen. Zomas3 af en toe stelde ik wat vragen, maar verder was het stil en dat vond ik heerlijk. Als ik wil ontspannen tijdens een massage, heb ik namelijk geen zin in hele conversaties.

Buiten dat ik gewoon met handen werd gemasseerd, maakte Willy ook gebruik van een nieuwe techniek: bamboe stokken. Ik wist niet goed wat ik ervan moest verwachten en liet het over me heen komen. En wauw, wat voelde dat fijn zeg! Met de bamboe stok rolt ze over je hele lichaam heen en dat voelt fijn.

willyNa de massage voelde ik mij heerlijk ontspannen en energiek tegelijk, wat heeft dit me goed gedaan zeg, en dat gewoon bij mijzelf thuis! Ik ging heerlijk op de bank zitten en Willy pakte alles weer in. Wat een service en wat een ontzettend fijn mens. Willy vertrok en ik genoot na op de bank met een lekkere kop thee. Een half uur nadat Willy vertrokken was, werd mijn dreumes wakker, wat een goede timing.

Bedankt Willy!!


Masseuseaanhuis.nl
is nog niet overal in Nederland actief!
Klik op deze link om te bekijken of ze bij jou thuis komen!

WINNEN!
Jij wilt vast wel een heerlijke massage aan huis winnen toch?

Check eerst eventjes of ze bij jou in de regio werkzaam zijn, voordat je meedoet! Is dit niet het geval, dan heeft het geen zin om voor jezelf aan deze actie mee te doen! Je kunt natuurlijk wel een vriend of vriendin tippen die wel in de regio woont. 

1. Like de Masseuse aan huis Facebookpagina.
2. Like de KiDDoWz Facebookpagina (als je dat nog niet gedaan hebt)
3. We willen graag weten welke reden om een massage te boeken bij jou past. Je kunt op de website van masseuse aan huis de redenen vinden. Laat je reactie achter onder dit bericht (vergeet niet je voor- en achternaam te vermelden in deze reactie én een geldig mailadres)!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Sam

19 thoughts on “Een heerlijke massage, gewoon in je eigen woonkamer!

 1. Ik zou graag meedoen voor mijn zus voor een ontspannende massage… met 3 kinderen, een baan en een huishouden en altijd maar heen en weer fietsen tussen boodschappen, sportclubs en school kan zij wel wat ontspanning gebruiken!

 2. de helende werking! Na een hernia operatie gaat het gewone (gezins)leven ook weer door. Het is hard werken om te herstellen en een massage zou hel(p)en:)

 3. Dit gun ik echt mijn man.
  Na jaren lang zwaar werk verricht te hebben waarvan 3 jaar lang elke dag als vrachtwagen chauffeur waar elke dag witgoed moest laden en lossen.
  En alle wasmachine o.a alleen moest tillen.
  Dus hij kan wel een massage gebruiken

 4. Wat heerlijk! Ik heb al een paar keer genoten van een fijne ontspanningsmassage, dit keer gun ik het mijn man. Voor hem is de drempel nogal hoog, dus aan huis is dan perfect. Hij sport veel en probeert gewicht te verliezen, bovendien komt hij weinig aan echte ontspannig toe. Allemaal redenen waarom hij het verdient. Ik zie dat de regio ZuidHolland wordt bediend 🙂

 5. Wauw, wat een heerlijke actie, ik ben dol op massages.
  Ik like beide Facebook pagina’s.
  Mijn reden in rijm;

  Ik ben wat verkouden en voel me steeds zo “moe”
  En daarom ben ik wel aan een massage “toe”
  Dit brengt mij helemaal tot “rust”
  En is voor lichaam & geest een “must”!
  Een massage onderga ik “graag”
  Aan KiddoWz deze brutale “vraag”???

 6. Wat een superfijne actie !! Ervaar de stilte……… mijn hersencellen kunnen op een of andere manier niet stoppen……….

 7. ….ik ben een bewust alleenstaande. Het nadeel is wel dat er dan nooit iemand is die eens eventjes mijn nek wil masseren……….

 8. Energieverhogend, stimulans om af te vallen en de helende werking en dat allemaal aan huis, fantástisch!

 9. Behoefte aan ontspanning en minder pijn. Door fybromyalgie heb ik vaak last van pijnlijke spieren en gewrichten. En zeker in drukke en stressvolle periodes is dit veel erger. Ik heb dan vaak geen puf om nog van huis te gaan. Dus een massage aan huis is dan echt een uitkomst.

 10. “Ervaar de stilte”
  Dit is voor mij de reden om een massage aan huis te willen,….
  Meestal (eigenlijk altijd) gééf ik massage’s aan anderen.
  Een keer ontvangen lijkt mij een waar cadeau!☺️

 11. “Ervaar de stilte” is de reden die mij het meeste aanspreekt om een massage aan huis te willen ontvangen.
  Meestal gééf ik massage’s aan anderen.
  Het lijkt mij heerlijk om ook eens zèlf gemasseerd te worden,……
  Dus wie weet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.