freek1Dat wij een échte Freek Vonk fan hier in huis hebben is inmiddels wel duidelijk denk ik! Het is hem dus ook zeker niet ontgaan dat er een heuse verzorgingslijn uitgebracht is. Onder de douche dus…en soms stiekem ergens tegenaan stoten zodat we een pleister op “de wond” kunnen plakken.

pr4kids_freekvonk_shampoo_slang_269-pngFreek Vonk lijkt momenteel de enige die de kinderen achter de computer vandaan weet te krijgen met zijn passie voor de natuur. Kids gaan weer ‘op avontuur’ in de achtertuin, ze zoeken kikkers in de sloot en speuren naar bijzondere vogels in bossen. Maar na al dat buitenspelen, moeten ze natuurlijk wel weer fris gewassen hun bedjes in. En als er in de wildernis een schram wordt opgelopen, moet er wel een pleister worden geplakt. Laat Freek dáár nou ook weer een oplossing voor hebben!

Haren wassen met slangengif….jezelf inzepen met Lamafluim opr4kids_freekvonk_showergel_gorilla_269-pngf Gorillasnot…nou…dat leek hem wel wat. Alle drie de producten staan inmiddels in de douche, want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je jezelf iedere dag met hetzelfde wast (heb ik begrepen althans). En het ziet er allemaal gewoon heel tof uit…echt op z’n Freeks zullen we maar zeggen. Je kunt zelfs een slangenprint ontdekken op de verpakking. De flesjes “spatten er echt uit” tussen de, beetje saaie douchegel en shampoo die wij als volwassenen hier in huis gebruiken. En…het ruikt ook nog eens heel erg lekker!

En dan nu een geruststelling voor alle bezorgde papa’s en mama’s: Alle producten zijn mild en verzorgend en zacht voor de huid. Bovendien ook nog dermatologisch getest en 100% zeepvrij. Freek doet niet aan parabenen in zijn producten en mocht de shampoo in de ogen komen, kan er uiteraard wel worden gegild, maar niet van de pijn. Het resultaat na een schoonmaakbeurt met Freeks eigen lijn? Een schoon kind en makkelijk doorkambaar haar. En als kids zo schoon zijn, kunnen ze heerlijk slapen om de volgende dag weer vol frisse moed een stel regenwormen op te graven. Of het gedrag van een stel koeien in de wei uitvoerig te observeren.

pr4kids_freekvonk_showergel_lama_269-pngZelfs Freek houdt nog weleens een schrammetje over van zijn avonturen. Dit is uiteraard niet anders bij de kinderen die wij allemaal thuis hebben zitten. Die saaie bruine pleisters zijn ook echt helemaal niet vet….dus wij plakken voortaan met de pleisters van Freek. Het zijn hypoallergene pleisters die waterbestendig, vuil werend, huidvriendelijk en gemakkelijk te verwijderen zijn.

Omdat Freek heel graag anderen leert hoe het werkt in de natuur, staan er op de verpakkingen diverse interessante weetjes. Een tipje van de sluier: Anaconda’s zijn de grootste slangen ter wereld en kunnen wel 225 kilo wegen. En kapucijnapen smeren miljoenpoten over hun vacht uit om steekmuggen op afstand te houden!

De collectie is verkrijgbaar bij Albert Heijn en Etos en is uitgebracht door Dermo Care!

Laterrrrr!

Voor verkoopinformatie
Albert Heijn | www.ah.nl
Freek Vonk | www.freekvonk.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.