Met de zomer voor de deur zijn de meeste mensen actief bezig om weer in shape te komen. De scheermesjes worden wellicht zelfs intensiever gebruikt dan voorheen en de winterkleding maakt plaats voor zomerse outfits. Heerlijk!

Maar toch horen er helaas ook wat frustraties bij dit jaargetij. Wat dacht u van onverzorgde voeten of wellicht nog wel erger: een zweetgeur!
Toch hoef je hier niet mee rond te lopen in deze moderne tijd. Hieronder 3 handige artikelen die je hiermee helpen.

Aleppo Najel Arganolie met Lava-aardeAleppo-zeep-arganolie-olijfzeep

Een goede zeep zorgt voor een schone huid. Pas als de huid schoon is kan een deodorant zijn werk goed doen. Aleppo zeep is een zeep die je dagelijks kunt gebruiken voor niet alleen je handen maar ook de rest van je lijf en dat ook nog eens onder de douche.
Het meest ideale van deze zeep is nog wel het gunstige effect tegen psoriasis, haarverlies, acne en huidontstekingen. En dat laatste komt toch wel eens voor na jezelf geschoren te hebben.

De lava-aarde heeft absorberende en vetverwijderende eigenschappen, waardoor je huid perfect gereinigd wordt en alle onzuiverheden en talg verwijderd worden. Dearganolie werkt vochtinbrengend, vitaliseert vermoeide en gerimpelde huiddelen en geeft de huid weer haar oorspronkelijke elasticiteit terug.

Aleppo Najel Aluin Deodorantstickpie11nj_6

Zodra je eenmaal een schone huid hebt wilt je dit ook zo houden. Een deodorantstick vind ik zelf erg prettig in gebruik. Ten eerste omdat je de stick zeer lokaal kunt gebruiken maar ook omdat er geen spray door de lucht dwarrelt en je hierdoor geen last rijgt van hoestbuien. De stick is makkelijk in gebruik en je merkt ook snel of je genoeg gebruikt hebt. Persoonlijk merk ik ook dat na het gebruik van deze stick de irritatie onder mijn oksels minder is.

Gebruik: je kunt deze deodorantstick ook gebruiken na het douchen of baden. Maak het aluinblok vochtig en wrijf over de gewenste plekken, bijvoorbeeld na het scheren of het ontharen. Spoel af na gebruik.

The Ohm Collection Deo Dorant Poederthe_ohm_collection_deo_dorant_sfeer_460

Toen ik dit in mijn handen kreeg moest ik er wel een tijdje aan wennen. Een poeder als deodorant. Ook de handigheid om dit zonder te veel knoeien aan te brengen moest geoefend worden. Toch duurde dit niet lang.
De Deo Dorant Poeder is zowel voor mannen als vrouwen te gebruiken. Ook doe je heel erg lang met een potje Deo Dorant Poeder. Hierdoor vallen de kosten heel erg mee.

The Ohm Colection Deo Dorant is te verkrijgen in heerlijke geuren
Ceder (robuust - unisex)
- Frankincense (stevig - unisex)
- Gardenia (bloemig)
- Kokos (robuust - unisex)
- Jasmijn (bloemig)
- Neroli (bloemig)
Gebruiksaanwijzing
Breng een klein beetje Deodorant poeder aan op die plekken die je graag 24 uur lang droog wilt hebben én heerlijk wilt laten ruiken. Als je nog wat onwennig bent met het aanbrengen hebben we een tip voor je. Breng de deo aan als je net klaar bent met het aanbrengen van een dagcrème of bodylotion. Je handen zijn dan nog ietsje vettig en dat maakt het aanbrengen van het deopoeder makkelijker. Of breng het aan vlak na het douchen als je oksels nog een klien beetje vochtig zijn. Maar zoals met alles; oefening baart kunst en na verloop van tijd gaat het als vanzelf en wil je nooit meer wat anders ...
Niet doen
Gebruiken na het scheren
Bewaaradvies
Droog, donker, afgesloten en koel (maar niet in de koelkast). Vermijd vocht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.