Het hoofdluis seizoen breekt bijna weer aan. Tijdens de zomervakantie krijgen veel kinderen te maken met hoofdluis, want deze kriebelbeestjes zijn echte waterratjes! Zo kunnen ze meerdere uren onder water overleven en houden ze zich stevig genoeg vast om niet los te laten! Hierdoor komen veel kinderen na de vakantieperiode met hoofdluis naar school en verspreidt hoofdluis snel in de klas. Het merk XT luis behandelt én beschermt door een unieke formulering zonder pesticiden. Hoofdluizen en eitjes worden in 1 behandeling van 15 minuten gedood met XT luis Once. Voorkomen is echter nóg beter; XT luis Protect & Go (op waterbasis) werkt preventief. Geen kopzorgen dus met dit krachtige duo!

XT luis ONCE

XT luis Once heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De 2 componenten formule van XT luis Once bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: Penetrol en Dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon doodt niet alleen de eitjes, maar ook de luizen. Dubbel grondig en veilig in gebruik.

XT luis PROTECT & GO

XT luis Protect & Go is klinisch bewezen en makkelijk in gebruik. Het beschermt tegen hoofdluis en helpt zo mee om besmetting te voorkomen. Het product is op waterbasis en daardoor huidvriendelijk en verzorgend. Spray in het haar en klaar! Door regelmatig gebruik van XT luis Protect & Go kan ieder kind beschermd worden tegen hoofdluis.

OVER XT LUIS

XT luis is door het assortiment en de unieke aanpak dé expert op het gebied van hoofdluis behandelen. Op een effectieve en vriendelijke wijze worden hoofdluis en eitjes gedood en wordt besmetting voorkomen. XT luis staat dus garant voor behandeling en bescherming. Daarnaast zijn de producten van XT luis vrij van pesticiden. Zo helpt XT luis snel en gemakkelijk van hoofdluis af te komen!

Meer informatie vind je hier.

25 gedachten over “Het hoofdluis seizoen breekt bijna weer aan….

 1. Ieder schooljaar een keer!! De oudste is nu 10 en de jongste 7. 1 keer hebben de meiden het echt gigantisch gehad. 🤢 Ik heb twee weken lang gekamd. 😭

 2. 3x inmiddels en iedere keer alle kids. Hoop dat we dit jaar de pech niet hebben als het nieuwe schooljaar weer begint

 3. TE vaak toen mijn nu 29 jarige dochter op de basisschool zat. Ik kocht me blauw aan dat spul. Maar sommige ouders niet. Zij had haar haren tot op haar billen. Zo vervelend ook steeds. Ze moest toen al haar jas in haar rugzak stoppen en niet meer aan de kapstok. Ik hoorde dat dat nu achterhaald is met luizencapen etc!

 4. Met 4 kinderen hebben vooral mn oudste dochter van 11 en ook m’n oudste zoon van 8 het vroeger al wel eens gehad van school maar ook van vakantie opvangen.
  Aangezien ik nu onthaalmoeder/gastouder ben….zal dit kogel wel eens kunnen voorkomen..
  Maar zullen we er weer snel vanaf zijn met dit geweldige product! 💪
  Geweldige actie! 🍀🍀🍀

  1. Als ik dit lees, denk ik “neee, niet weer”! 🙈 Hier was het juist nog voor de zomervakantie raak! Bij 1 van de 2 kids heerste het nogal in de klas! Vervolgens hadden we het thuis alle 4! Ondanks meerdere behandelingen met anti-luis (van andere merken) en weken lang dagelijks “kammen” bleef het terug komen. Vermoedelijk door steeds herbesmetting! We hebben hier sinds een week vakantie en zijn er dus nog maar net van af.
   Onze kids zijn 10 en 7! Tot nu toe hebben we het 3 a 4 keer gehad, waarvan we een paar keer er moeilijk vanaf kwamen. (En we hebben pas last sinds de jongste, een meisje, op school zit. De oudste is een jongen, heeft gel in zijn haar en zit met meer jongens dan meisjes in de klas…)
   Dit pakket zou dus zeker welkom zijn! Dan kunnen we hopelijk het schooljaar goed “beschermd” beginnen!

 5. Begin dit jaar voor het eerst en dat was echt afzien! Het hele huis overhoop en alles van stof tig keer gewassen!! Nu ik dit zo lees ben ik al een beetje bang voor na onze vakantie! Het zal toch niet weer zo zijn?!

 6. Helaas zijn mijn kinderen er erg gevoelig voor dus regelmatig luizen ondanks het regelmatig kammen en behandelen komen ze steeds weer terug🙄 het zou fijn zijn om zo’n pakketje te winnen! Dan kan ik voorbereid het nieuwe schooljaar in.

 7. 1x en dat was echt afzien! Wat zijn die beesten hardnekkig zeg! Ik begin een beetje bang te worden voor komende periode!

 8. we hebben 1x ongewenste vriendjes in de haren gehad, hulp is welkom om tweede keer snel korte metten met ze te kunnen maken!

 9. Nog nooit. Na de zomervakantie weer luizenpluizen op school.
  Fijn om dit pakket in huis te hebben, hoe eerder van die beestjes af hoe beter 😀

 10. Gelukkig de laatste jaren nog niet, maar als luizenmoeder op school wel gezien…je kunt maar beter zijn voorbereid.

 11. Nee mijn kinderen hebben ze gelukkig nog nooit gehad, en dat wil ik ook graag zo houden. Ik graag voorbereid, en doe daarom graag mee 😉 Vroeger hebben we ze trouwens wel eens gehad kan ik mij herinneren.

 12. O please. Word er gek van. Vorige school jaar heeft ze het gekregen in de klas. Hele jaar mee rond gelopen. Netten niet uit te krijgen. Van alles uitgeprobeerd. Met nagels/vingers uit trekken tot de vervelend toe. Veel te veel niet te doen. Voor kind en moeder duurt dan te lang. Nu in de vakantie redelijk onder controle nog wat oude netten. Maar wil zooooooo graag vanaf. HELP….

 13. Ik heb ze gelukkig nog niet bij mij zoontje geconstateerd, alhoewel het wel steeds vaker voorkomt bij hem op de basisschool.

 14. Helaas al veel te vaak. Mijn oudste heeft er het afgelopen schooljaar vier keer last van gehad. Net terug van een midweekje weg werden we vorige week weer verrast door een familie luis. Bleh. Misschien kan XT luis ons helpen luisvrij te blijven

 15. Elk schooljaar wel een keer. Met twee meiden en alle drie lang haar altijd een hele klus met wassen en kammen😖.
  Deze behandeling lijkt me echt een uitkomst!

 16. Onze dochter, met super lang haar, heeft het regelmatig (en geeft het dan lekker door aan mij…..) Onze zoons hebben echter nooit ergens last van. Waarschijnlijk door alle gel in hun haren. Gek wordt je van de jeuk, brrrrrr als ik er alleen al aan denk. Ik maak graag kans

 17. 2 x waarvan de 1e x dat het hele gezin er onder zat, jakkes ik krijg nu al weer kriebels. Je kunt er maar beter op voorbereid zijn. Ik zou daarom dit pakket graag willen winnen.

 18. Blergh…. Van mij mogen ze een feestje op Maan houden ipv kinderhoofd. Lang leve dat school weer is begonnen… Hier weer beestjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.