Prod537_1_321154350Waarom ik nog nooit een moddermasker geprobeerd heb weet ik eigenlijk niet, zeker niet omdat ik al hele lange tijd er naar uit kijk het eens te proberen. Maar vandaag is het dan eindelijk zover. Ik heb mijn eerste moddermasker tube in handen. Joepie!

Zodra de kinderen in bed liggen ren ik door huis om alles wat nog her en der licht op te ruimen, daarna snel de stofzuiger erdoor. De vaatwasser aan en deze moeder trekt zich terug op de badkamer. Ik maak uiteraard eerst de huid helemaal schoon. Daarna verdeel ik het maskertje over mijn gezicht en laat het zo’n 10 minuten intrekken terwijl ik ontspannen in bad lig met een muziekje op de achtergrond erbij. Nadat het masker helemaal gehard is pak ik een schone doek en haal ik het maskertje van het gezicht af. een teiltje staat op een krukje zodat het masker niet in bad terecht komt. Nadat ik uit gebadderd ben droog ik me af en ik kan het dan niet laten om te voelen aan mijn gezicht. Het voelt gelijk veel zachter aan. Zo kan ik er weer een tijdje tegenaan.

Omschrijving
Dit diep reinigende moddermasker combineert Dode Zeemineralen en Chinaklei voor een krachtige detoxwerking. Het toegevoegde aloë vera-extract heeft kalmerende eigenschappen voor de huid.
Het masker laat de huid intensief gereinigd, fris en glad achter, perfect voorbereid op de opname van de andere producten van Just Minerals.

Ingrediëntenbanner1_1
Kaolin
Dode Zeemineralen
Aloe Barbadensis (Aloe Vera Leaf Juice)

Gebruiksadvies
Eén of twee keer per week aanbrengen in een dun laagje op een vooraf zorgvuldig gereinigd gezicht, waarbij de zone rondom de ogen dient te worden vermeden. Laat het masker ca.10 minuten inwerken totdat dit volledig droog is en spoel het vervolgens af met lauw water.

logoVerkoopprijs  € 18,50
Inhoud 100 ml
Het moddermasker is te koop via de website van Mineral skin cosmetics
/Miranda Young

2 thoughts on “Just Mineral Hydra Mud Mask

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.