Wie een tatoeage (of permanente make-up) heeft laten zetten, wil deze natuurlijk zo lang mogelijk optimaal behouden qua kleurintensiteit. Factoren als zonlicht, baden en douchen, maar ook de natuurlijke celvernieuwing en veroudering van de huid hebben stuk voor stuk invloed op de kleur, kwaliteit en duurzaamheid van tatoeages. Een gespecialiseerde verzorging is dus onmisbaar. SKINACADEMY biedt met de INK’D TATTOO CARE-LIJN drie doelgerichte producten die ervoor zorgen dat tatoeages zo lang mogelijk mooi blijven.

Maar liefst 40% van de mensen wereldwijd in de leeftijdscategorie 18-35 heeft een tatoeage. Het aantal tattooshops is dan ook bijna verdriedubbeld in de afgelopen tien jaar. Na afloop van het zetten van een tatoeage of permanente make-up wordt vaak vaseline gebruikt en geadviseerd, maar verder qua nazorg zijn er nauwelijks producten verkrijgbaar. Speciaal hiervoor heeft SKINACADEMY de 100% parabeenvrije, INK’D TATTOO CARE-LIJN ontwikkeld.

Serum, Moisturiser met SPF 15 en Body Oil

Hoe groot of klein je tatoeage ook is, de  SKINACADEMY TATTOO CARE-LIJN houdt deze net zo mooi en kleurrijk als op de eerste dag dat je deze kreeg. De drie unieke formules, te weten een hydraterend Serum, Moisturiser met SPF 15 en een intensief voedende Body Oil, bevatten actieve ingrediënten die de huid voeden, hydrateren en conditioneren en die helpen voorkomen dat de kleuren van tatoeages of permanente make-up vervagen. De producten zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Met natuurlijke Kokosolie, Sheabutter en Vitamine E

De samenstelling van de SKINACADEMY TATTOO CARE-LIJN bevat  als belangrijkste ingrediënten natuurlijke kokosolie (m.u.v. het INK’D Hydrating Serum), sheabutter en vitamine E. De olie van de kokosnoot heeft een intensief voedende en conditionerende werking en heeft van nature antibacteriële eigenschappen. Sheabutter hydrateert de huid tot in de diepte, houdt de huid soepel en kalmeert bij irritaties. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden en gaat een vroegtijdige huidveroudering tegen.

De SKINACADEMY INK’D-lijn bestaat uit de drie volgende producten:

  • SKINACADEMY INK’D Hydrating Serum

Het parabeenvrije Hydrating Serum van de SKINACADEMY TATTOO CARE-LIJN bevat Sacha Inchi Olie. Deze natuurlijke olie, afkomstig uit de zaden van de Zuid-Amerikaanse Sacha Inchi-struik, heeft van alle plantenoliën het hoogste gehalte aan omega-3 vetzuren. Deze bijzondere olie is daardoor ideaal voor het verzorgen en het kleurbehoud van tatoeages. De formule bevat, naast sheabutter en vitamine E, tevens intensief voedende en verzorgende ingrediënten zoals glycerine, lecithine, bisabolol, vitamine C en zeewier-extract. Het serum verzorgt, voedt en beschermt de huid met tatoeages of permanente make-up en houdt deze langdurig intens qua kleur.

  • SKINACADEMY INK’D Protecting Daily Moisturiser SPF15  

SKINACADEMY INK’D Protecting Daily Moisturiser SPF15 biedt een dagelijkse bescherming tegen UVA- en UVB straling dankzij een zonnefactor 15. Deze rijke parabeenvrije crème bevat intensief verzorgende werkstoffen zoals sheabutter, kokosolie, Vitamine E, Sacha Inchi olie, panthenol, bisabolol en allantoïne. De combinatie van Tulsi-extract (Heilige Basilicum), groene algen en Mariadistel-extract conditioneert en beschermt de huid met tatoeages of permanente make-up en intensiveert de kleur ervan.

  • SKINACADEMY INK’D Nourishing Body Oil  

De parabeenvrije Nourishing Body Oil van SKINACADEMY INK’D zorgt voor een dagelijkse rijke hydratatie en dito voeding van de huid met tatoeages. Deze intensief verzorgende en beschermende body olie speciaal voor de huid met tatoeages bevat een rijke mix aan natuurlijke oliën van zonnebloem, kokos en Sacha Inchi in combinatie met de vitamines C en E. Het toegevoegde bloemextract van de Champagneblad plant (Spilanthes Acmella Flower) versterkt het natuurlijke collageennetwerk in de huid en zorgt er op die manier mede voor dat de huid met tatoeages langdurig mooi en jeugdig blijft.

Distributie en adviesverkoopprijzen:

De producten van de SKINACADEMY INK’D TATTOO CARE-LIJN worden op de Nederlandse markt gedistribueerd door Trade Sense B.V. uit Breda.

Advies verkoopprijzen:

  • SKINACADEMY INK’D Hydrating Serum € 9,99/50 ml.
  • SKINACADEMY INK’D Protecting Daily Moisturiser SPF15   € 9,99/100 ml
  • SKINACADEMY INK’D Nourishing Body Oil   € 9,99/75 ml

De producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Etos.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.