EX_Prod529_1_127111338Als ik al eens make-up gebruik dan ga ik voor een goede concealer als basis. En als er dan een SPF factor in zit wordt ik helemaal blij, want de huid die er onder zit is net zo belangrijk als de rest van mijn huid. Zeker in de zon kan de huid wat te voortduren hebben. Nu ik dit product in handen heb ben ik dan ook des te blijer.

Nadat de huid gereinigd is met de ULTIMA Facial Cleansing Soap & Minerals smeer ik de Concealer op de huid uit. Ik breng met een spatel wat Concealer op de vingertoppen en verdeel dit over mijn gezicht door wat puntjes te zetten. Daarna wrijf ik de Concealer in. Het smeert zich makkelijk uit en je hebt er niet veel van nodig. Daarna kan de rest van de make-up er over heen. En zo kan ik weer vrolijk en fris de dag door, weer eens wat anders dan geen make-up. De reacties van de personen om mij heen blijven leuk. banner1_1

Omschrijving
De ULTIMA Cellular Concealer SPF 20 is een unieke concealer omdat deze voor 100% uit natuurlijke ingrediënten bestaat. De licht getinte samenstelling camoufleert kleine imperfecties en zorgt voor de perfecte egaliserende basis onder make-up. Deze formule op basis van o.a. hyaluronzuur, tarweproteïnen, carrageenextract en sandelhout voedt, hydrateert, beschermt én herstelt de elasticiteit van de huid. Krachtige antioxidanten ondersteunen het  natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid in de strijd tegen vrije radicalen. De toegevoegde SPF 25 zorgt ervoor dat de huid dagelijks tevens goed beschermd is tegen schadelijke UV-A en UV-B-straling.

Gebruiksadvies
‘s Ochtends aanbrengen op een gereinigde huid en inmasseren tot de crème volledig is opgenomen.

logoVerkoopprijs  € 79,50
Inhoud 50 ml
De Concealer is hier te koop
/Miranda Young

2 thoughts on “ULTIMA Cellular Concealer SPF 20

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.