SAMSUNG CAMERA PICTURESZoals de meesten intussen wel weten heb ik vier schatten van kinderen (bevoorrecht, ik weet het). Toen de jongste er nog niet was en de derde bijna 1 jaar jong was kwam de eerste golf van waterpokken ons huis in. Uiteraard is het niet fijn om je kind te zien met allemaal bultjes over het lichaam, laat staan drie kinderen tegelijk. Aan de andere kant kon ik de vlag wel uithangen! Immers konden we hiermee weer een mijlpaal afstrepen. Aangezien ik veel te veel verhalen gehoord had van mensen die op latere leeftijd de waterpokken krijgen en die door een hel gingen had ik mij voorgenomen om de kinderen het op jonge leeftijd mee te laten maken zodat ze er op latere leeftijd niet meer mee geconfronteerd hoefden te worden.

De waterpokken gingen vanzelf weg en de huidjes waren prachtig gaaf. De kinderen werden ouder en de vierde spruit voegde zich erbij in ons gezin. De mijlpaal dieSAMSUNG CAMERA PICTURES bereikt was bij de andere kinderen moesten we nu nog een keer trotseren. Helaas kwam het niet aanwaaien, zoals de eerste keer. We hebben heuse waterpokken-speel partijtjes afgesproken maar niks mocht baten.
Op school geld de regel bij zichtbaarheid van waterpokken – thuis blijven tot ze zijn ingedroogd. Ofschoon ik hier mijn gemengde gevoelens in heb is het grootste nadeel dat mijn dochter nu te veel beschermd is om het te krijgen. Ik grijp mijn kans als een vader mij opbelt dat zijn kinderen de waterpokken hebben, we mochten wel komen maar hij begreep het ook heel goed als we niet zouden komen op de verjaardag. Hij had de telefoon nog niet opgehangen of stonden al in de gang om de jassen en schoenen aan te trekken. Het kon me niet snel genoeg gaan. De kinderen hebben heerlijk gespeeld en na een dikke afscheidsknuffel gingen we weer naar huis. Na 5 jaar wachten werd het dan eindelijk “beloond”. De eerste waterpok was zichtbaar, een paar pokken kwamen erbij en dat was het dan ook.

SAMSUNG CAMERA PICTURESOmdat mijn jongste spruit veel te vaak “wat” zegt en ik twijfelde over de waterpokken maakten we maar eens een reisje naar de huisarts. Een afspraak met de arts zelf vond ik overbodig maar een controle door de assistente waarbij haar oortjes gecontroleerd werden en een kijkje genomen werd naar de waterpokken vond ik wel op zijn plaats. Eenmaal aangekomen bleken het inderdaad de pokken te zijn, alleen bij de paar waterpokken die ze over haar lichaam had bleef het bij. Omdat ze er veel last van had gingen we die paar pokken behandelen. Na de fantastische producten van Dr. Leenarts was het dan ook vanzelfsprekend om de waterpokken lotion te proberen.

Een dag later ontving ik het pakje al door de brievenbus, dus thuis thuisblijven hoeft SAMSUNG CAMERA PICTURESniet speciaal. In het doosje zit een flacon waterpokken lotion van 50ml en een aanstip applicatie. Zo hoef je niet met je handen aan de waterpokken te zitten. Dat heeft het voordeel dat er geen bacteriën van je eigen lichaam op de waterpokken terecht komen. De lotion is gemakkelijk aan te brengen, ruikt niet en zorgt gelijk voor vermindering van de jeuk zegt dochterlief. Handig: de waterpokken lotion laat een witte waas achter op de plek waar behandeld is, zo weet je precies wat je al gehad hebt. Het mini-sponsje op stokje is makkelijk onder de kraan af te spoelen en kan daarna weer gebruikt worden.

De waterpokken lotion is hier online te bestellen voor €16,95.

Waterpokken lotion
-Een middel dat écht werkt en ontwikkeld is obv medische kennis
-Jeukstillend, verkoelend én droogt de blaasjes in
-Erkend door het onafhankelijke Huidfonds met het unieke Allergiekeurmerk
-Geen irriterende ingredienten, geen hormonen, geen parabenen
-ma-vrij vóór 20:45 besteld, in NL de volgende dag bezorgd
-Eerder nodig? Check onze storelocator of bezoek een DIO drogisterij of apotheek

Ook heel erg leuk om te lezen zijn de blogs van Marjolein Leenarts. Niet alleen heeft ze deskundige en uitgebreide reviews over bijvoorbeeld hoofdluis ook haakt ze in op de huid van volwassenen (lees scheren van de benen). Een absolute aanrader om de website te bekijken bij huidproblemen.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.