IMG_3584 (1)Vanaf schoenmaat 17,5 tot maat 45,5 makkelijk thuis te meten met het meetmaatje plus12. Reuze handig in dit digitale tijdperk waar online schoenen kopen meer en meer de norm wordt. Plus12 telt de hoogte van de grote teen (12 millimeter) bij de lengte op door de rode knop aan het uiteinde van het meetlint. Zo weet u zeker dat de kinderschoen ook daadwerkelijk past en dit verklaart direct de naam plus12.

“Wist u dat meer dan de helft van alle kinderen te kleine schoenen aan heeft?”

Hoe werkt het meetmaatje:IMG_3577

1. Meet de voeten zonder sokken of met strakke sok met de hak tegen de blauwe haakse hoek aan;

2. Meet de binnenmaat van de schoen met de blauwe haakse hoek in de hak gemeten;

3. Indien de twee maten in mm overeenkomen dan past de schoen.

Voor wie het nog niet begrijpt: bekijk hieronder een handig Youtube- filmpje:

Ik ben zeer content met dit handige, compacte meetmaatje. Ik heb een gegoten voetkuipje, die is te gebruiken tot en met maat 25. Dat stadium is ons gezin bijna voorbij. De plus12 kunnen we allemaal gebruiken. Door zijn compactheid mee te nemen om even snel (lees: zonder kinderen) gymschoenen te gaan halen. Eerst thuis even de voeten van de kinderen opmeten natuurlijk. Jammer dat ik hem niet in huis had toen ik in verwachting was, toen verschilde mijn voeten wel IMG_3583eens twee maten met voorheen en was het letterlijk “Wie de schoen past trekke hem aan!”

Plus12 voet- en schoenmeter is hier te bestellen http://www.meetmaatje.nl/bestellen/ voor 12,90 euro exclusief verzendkosten van 1,85 euro.

/lmcmr

(Visited 1.432 times, 1 visits today)

One thought on “Plus12, meet je maatje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.