belly4Je bent zwanger en maakt je zorgen over stralingen. Stralingen die terecht komen bij je ongeboren kind. Maar wat kun je eraan doen? Ik ging op zoek naar producten die hier de oplossing voor bieden. Al zoekende kwam ik terecht bij http://www.bellyarmor.nl. Hier verkopen ze uitsluitend producten tegen de straling van bijvoorbeeld de gsm, laptop, tablet, smartphone en alle andere bronnen die denkbaar zijn. Al voor u zwanger bent kunt u door 1 product de vruchtbaarheid beschermen, nu zult u zich vast en zeker afvragen hoe! Wat dacht u van een boxershort om de vruchtbaarheid te beschermen tegen stralingen? Op de foto ziet u een man met de boxershort aan. “Helaas” ziet niet iedereen er zo uit na het dragen van de boxershort, daarvoor zijn heel wat trainingen nodig 😉belly2

Mocht het nou zo zijn dat u zwanger bent dan heeft het bedrijf een buikband, deze kunt u net als elke andere buikband dragen. Ook een deken kunt u vinden in de webshop. Het deken leek mij een perfect artikel om nader te bekijken en dus bestelde ik deze. Na keurige ontvangst van de postbode was mijn nieuwsgierigheid groot naar het gewicht. Ik ken het rontgen pak uit het ziekenhuis en had verwacht dat het een zwaar dekentje zou worden. Het tegendeel is waar, de deken is soepel en zacht van stof en bovendien licht. Hierdoor kunt u het dekentje makkelijk op uw buik leggen terwijl u zit of ligt. Doordat het dekentje licht en soepel is, kunt u het dekentje ook eenvoudig mee nemen in uw tas. Zo kunt u bijvoorbeeld ook op uw werk, in de trein/auto of school genieten van de bescherming voor uw kind.

belly1Na de zwangerschap heeft Belly Armor een borstvoedingsdoek. Deze kunt u in uw nek met een schouderbevestiging stevig vast maken. Door de ruime bedekking (78 x 84cm) kunt uw kind makkelijk onder de doek liggen terwijl u aan het voeden bent.

Een babyzacht, luxueus en handig dekentje met een doeltreffende bescherming.
De Belly Armor Deken ‹ Chic Cosmo › uit babyzacht katoen van de hoogste kwaliteit en met de betrouwbare bescherming van RadiaShield®-stof maken van deze plaid een handig en niet-storend hulpmiddel om uw baby tijdens de zwangerschap te beschermen tegen blootstelling aan voortdurende straling van gsm, laptop, tablet, smartphone en andere bronnen. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen in uw handtas en ideaal voor zowel thuis als op kantoor. De Belly Armor Deken is bekleed met RadiaShield®-stof, een sterk geleidende zilverstof met dezelfde beschermingseigenschappen als een dikke aluminiumplaat van meer dan 6 mm. Met de RadiaShield®-bescherming kunt u gerust zijn – en u voelt niet eens dat het dekentje er is.

Instructies: Tijdens de zwangerschap over uw buik leggen als u zit of ligt.

Technische specificatiesbelly3

  • Doeltreffendheid: 99,9 % bescherming (~50 dB).
  • Afmetingen: 75 x 90 cm
  • Materiaal: 100% voorgekrompen katoen en RadiaShield®-bekleding
  • Onderhoud: koud wassen in de machine met textiel in vergelijkbare kleuren. Aan de lucht laten drogen. Niet bleken. (bron: BellyArmor.nl)

/Miranda Young

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.