Nóg meer speelplezier met de gratis apps van de Efteling. Met gloednieuwe spelletjes om samen te doen en vrolijke verhaaltjes om gezellig naar te luisteren.

Niemand weet, niemand weet..

Kun jij raden welke Efteling-bewoner jij bent? Deze week zijn er veel nieuwe Efteling-bewoners, extra geluidjes en animaties toegevoegd aan de gratis Efteling-app Niemand weet, niemand weet… Start dus maar snel een nieuw spel en schud je telefoon voor het eerste kaartje. Houd je telefoon tegen je hoofd en stel vragen aan je tegenspelers. Let op, ze mogen alleen met ja en nee antwoorden.

Download in de App Store of in Google Play!

Efteling Kids app

De gratis Efteling Kids app brengt het attractiepark tot leven. Kijk samen video’s, luister naar Efteling Kids Radio of de voorleesverhaaltjes van Jokie en Jet. Laat je kindje eindeloos de kleurplaten kleuren, puzzel samen en doe spelletjes, zoals memory en zoek-de-verschillen. Of versier jullie eigen foto’s met grappige Efteling-stickers. En klikken jullie op één van de attracties op de plattegrond, dan is het net of je toch even ín de Efteling bent. Er zijn net nieuwe voorleesboekjes én spelletjes toegevoegd: verzamel muntjes in het Piraña-spel of race tegen elkaar in het spannende Joris en de Draak-spel. En tik jij alle stippen aan tijdens een ritje in Baron 1898? Binnenkort worden er nieuwe video’s toegevoegd: liedjes van Jokie en Jet, video’s van Efteling Droomklus en een aantal onrides.

Download in de App Store of in Google Play!

Efteling Kids Radio

Met de app van Efteling Kids Radio is de Efteling binnen handbereik. Download de gratis app en luister overal naar de leukste radiozender in Nederland voor kinderen! Hier kun je naar de mooiste sprookjes & muziek uit de Efteling luisteren, maar ook zelf vragen insturen, meedoen aan prijsvragen en nog veel meer! Tip: Tip: luister van 10.00 uur tot 12.00 uur naar het leuke live-programma ‘Aanvragen maar!’. Jij bepaalt de playlist, dus vraag een leuk liedje aan!

Download in de App Store of in Google Play!

Voorlees-app Er was eens…

Met de gratis app Er was eens… geniet je thuis of onderweg van sprookjes en verhalen uit de Efteling. Roodkapje, Doornroosje, Assepoester en andere bekende sprookjes uit de Efteling om naar te luisteren, zelf te lezen of samen te lezen. Of ben je meer benieuwd naar de unieke Efteling-verhalen van de Indische waterlelies, Baron 1898, Droomvlucht en Symbolica? Let op: alleen beschikbaar voor tablets.

Download in de App Store of in Google Play!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.