Hanne, Marthe en Klaasje lanceren hun nieuwe album Dromen in Nederland. Een album met nieuwe nummers en de hits Altijd blijven Dromen en Gigi. Dit is het eerste album dat zowel fysiek als digitaal op dezelfde dag beschikbaar is via streaming platformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer. K3 ontvangt nu al een gouden plaat voor het nieuwe album.

Klaasje, Marthe en Hanne over hun nieuwe album Dromen:

‘Op dit album staan weer heel wat nummers die bijzonder zijn voor ons, zoals Altijd blijven dromen’, verteltHanne. Klaasje:‘Altijd Blijven Dromen is een ode aan de onschuld en de fantasie, een pleidooi om ook in het volwassen leven de kinderlijke verwondering en enthousiasme te behouden.’ Dit is echt een Vlaamse uitspraak. Voor Nederland zou ik het iets anders zeggen: ‘Een ander nummer dat mij raakt’, vertelt Marthe, ‘is ‘Mijn held’, herkenbaar voor iedereen die een (groot)vader- of (groot)moederfiguur die ooit reuzesterk en onsterfelijk leek te zijn, ziet ouder worden, ziet wegglippen.

Meer informatie vind je hier.

Nieuwe Nederlandse K3 show

Bij een nieuw K3 album hoort ook een nieuwe K3 show. Marthe, Klaasje en Hanne komen volgend jaar met een Nederlandse tour van de K3 Dromen Show. Deze show is vanaf 22 augustus t/m 15 november te zien op verschillende locaties in Nederland. Tickets & info via de studio100.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.