Een primeur voor K3 op 6 maart 2020, want dan komt de allereerste K3 vinylplaat ooit uit met maar liefst 10 klassiekers! Naast Spotify, YouTube, cd ’s, e.a. kan K3 vanaf 6 maart dus ook, op vraag van de fans, op vinyl beluisterd worden! Samson & Gert gingen K3 in 2019 al voor met een speciale 30 Jaar Samson & Gert vinyl.

Deze nummers krijgen een ereplaats op de plaat:

 1. Heyah mama
 2. 10.000 luchtballonnen
 3. Kuma hé
 4. Tele-Romeo
 5. Toveren
 6. Mamasé
 7. Oya lélé
 8. De 3 biggetjes
 9. Alle kleuren
 10. Oma’s aan de top

Meer informatie vind je hier.

Wie geen platenspeler meer heeft, hoeft niet te treuren want op hetzelfde moment komt er ook een cd met dertig K3 – nummers uit!

27 gedachten over “K3 Toppers op vinyl!

 1. De 3 biggetjes is hier favoriet… ons nichtje Fenna van 2 jaar kent alle liedjes uit haar hoofd en kan alle liedjes mee zingen… een super schattige k3 fan

 2. Oh wat super leuk! Wij draaien nog regelmatig plaatjes thuis. Wat zou het super leuk zijn als er ook zo een topper voor ons meisje bij zou zitten! Dus fingers crossed. Haar favoriete nummer is alle kleuren wat ze zelf Afrika noemt.

 3. Wat gaaaf! Mijn meiden zijn gek van K3. De oudste van 8 heeft zelf een platenspeler op haar kamer daar zou zo’n gave K3 lp heel goed op kunnen draaien. En in de woonkamer staan ook twee platenspelers, dus driedubbele plek om te genieten. De absolute topper hier is Tele-Romeo. Omdat dit steevast eindigt met “Wie heb ik aan de lijn?….. Papa!”

 4. Mamase vinden wij hier echt te gaaf! We zingen alle nummers heel hard mee, maar vooral deze is echt te gek, want de kinderen maken er ook een sport van om er andere mensen in terug te laten komen ipv alleen `mama`.
  En dat levert hilarische K3 momenten op 🙂

 5. Groot fan van: Oya lélé

  Mijn man heeft ooit met 2 vrienden opgetreden op dit nummer toen ze nog op de basisschool zaten. Dus dit is jeugdsentiment en hij danst vrolijk met onze dochter mee hahah.

 6. Voor mij als oom is de K3 tijd alweer een tijd geleden . Mijn favoriete nummer is (oma’s aan de top) .heb nu een lief nichtje van 8 en een neefje van 6 die als ze bij oom Erik komen graag na de muziek van K3 luisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.