Just Film Distribution en Messercola Drama brengen op 16 december de avontuurlijke familiefilm De expeditie van familie Vos uit in de bioscoop. De film speelt zich af in de Efteling en neemt je mee op een spannende speurtocht naar een bijzonder sprookjesboek. 

Het verhaal

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa’s zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Cast & crew

De volledige cast van De expeditie van familie Vos bestaat uit Levi Otto (Teun), Raymonde de Kuyper (Ada), Anna Drijver (Marieke), Fockeline Ouwerkerk (Katinka), Randy Fokke (Elise), Frederik Brom (Rikkert), Ruurt De Maesschalck (Louis), Ralph Moerman (Dylan), Peter Faber (Berend), Lucilla Bellinga (Saar), Fien Lindenhovius (Zonne) en Edo Brunner (Edo).

Productie

Nienke en Job Römer schreven het scenario. De film wordt geproduceerd door Lucio Messercola van Messercola Drama (De Brief voor Sinterklaas, La Famiglia).

Scenario: Nienke Römer, Job Römer | Camera: Goof de Koning | Regie: Bob Wilbers | Producent: Messercola Drama/ Lucio Messercola | Uitvoerend Producent: Judith van den Berg  | Production Design: Allard Derksen | Kleding: Mariëlle Vos | Distributeur: Just Film Distribution.

Volg De expeditie van familie Vos ook op Facebook en Instagram.

84 gedachten over “De expeditie van familie Vos: 16 december in de bioscoop!

  1. Super graag. Als ik weer opgeknapt ben van mijn rugoperatie (over 2 weekjes) dan ben ik wel toe aan een gezellig uit met mijn dochter. En een verhaal dat in en over sprookjes in de Efteling gaat lijkt me heerlijk aangezien ik nu absoluut niet kan gaan.

 1. Ik doe graag mee voor mijn dochter noor van 7.
  Lekker een middagje samen naar de bioscoop met zijn 2tjes zonder papa en broertje!

 2. Wat zou dat fijn zijn voor mijn jarige kleinkinderen met de kerstdagen! Ze zijn allebei jarig in de kerstvakantie en er komt geen bezoek! Ik kan mij geen leuker en fijner cadeau bedenken!

 3. natuurlijk willen we dit graag winnen e n ik doe mee voor mijn zoon en een vriendje. we hebben het voorstukje gezien in de bios en hij ziet er heel gaaf uit!

 4. Zondag het voorstukje kunnen zien.. mijn dochters vinden het super. En zouden de hele film wel willen zien…! Spannend en mysterieus in de Efteling. Heerlijke film voor de kerstvakantie.

 5. Mijn zoontje zag de trailer en riep die wil ik zien mag het, mag het? (Puppy ogen😉) nou dat zegt genoeg dus ik waag een kansje

 6. Dat lijkt me een hele leuk film, we zijn dol op de Efteling dus een verhaal dat zich daar afspeelt, dat moet heel tof zijn om te zien. Mijn dochter heeft al een preview gezien en is uiteraard enthousiast. Het zou leuk zijn als ik de vrijkaarten misschien wel onder de kerstboom kan leggen als cadeau. Mooi uitje voor de kerstvakantie.

 7. Dat zou een leuk verjaardagscadeautje zijn voor mijn dochter Saar, naar een film waar een andere Saar in te zien is. Saar is dol op de Efteling, dus ze zal enorm genieten van die film!

 8. Lijkt mij een prachtige uitje, samen met de kinderen (ik betaal er gewoon een kaartje bij mochten we winnen) in de kerstvakantie.

 9. Wat een gaaf uitje zou dat zijn!Ik zou mijn dochter Daphne meenemen (9) . Denk dat ze het heel leuk vindt dat Lucilla meedoet (Ze volgt de Bellinga’s)… en in de Efteling?
  Helemaal fantastisch natuurlijk….

 10. Heel graag doe ik mee voor deze leuke film. Wat zou het fijn zijn om mijn kleindochters hiermee te verrassen! Echt een feestje!

 11. Heel graag doe ik mee voor deze leuke film. Wat zou het fijn zijn om mijn kleindochters hiermee te verrassen! Echt een feestje!

 12. Lijkt me een spannende familiefilm vol wonderen in een sprookjesachtige omgeving, om samen met mijn kinderen te gaan zien in de Kerstvakantie.

 13. Geweldig dit lijkt mij zo leuke film en het speelt zich af in de Efteling wat romantisch daar gaan w ijj echt v genieten groot en klein

 14. Ik ben al meer dan 9 maanden niet meer naar de bioscoop geweest met mijn kinderen en zij vinden de trailer van deze film heel erg leuk. Ik doe mee en zal duimen.

 15. Wat een heerlijke film lijkt ons dit! Gezellig samen met mijn kleindochters. En de Efteling is ook super leuk!!
  Duimen maarrr…

 16. Gezellig met de kerst toch nog wat leuks doen met het gezin, een Efteling bezoek zit er helaas niet in voor ons dit jaar.

 17. Dit lijkt ons een geweldig leuke familiefilm, perfect voor in deze tijd! Een bezoek aan de bios lukt Corona-proof, dus… kom maar op!

 18. Ik doe graag mee voor mijn dochter en haar vriendinnetje. De dames willen graag weer eens wat samen doen.
  Duimen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.