barbieEen compleet nieuw en spannend verhaal van de belevenissen van Barbie. Samen met haar huisdier Pupcorn, vliegt Barbie als buitenaardse prinses op haar hoverboard rond in een universum hier ver vandaan.

Op een dag wordt alles anders, de sterren twinkelen en dansen niet zo veel meer. Barbie reist af naar een prachtige andere planeet om zich daar aan te sluiten bij een speciaal team dat de sterren gaat redden. Ze ontmoet nieuwe getalenteerde mensen en samen gaan zij op spannende avonturen om het heelal te redden. Barbie ontdekt al snel dat als ze naar haar hart luistert en wat hulp krijgt van haar vrienden dat zij misschien wel de leider is waar het hele universum op zit te wachten!

WINNEN!
Wij mogen 2x de DVD van Barbie in Starlight Avontuur weggeven. Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars hebben een mailtje van ons gehad!

34 gedachten over “Barbie in Starlight Avontuur

  1. Zowel mijn dochtertje als mijn zoontje vinden het leuk om naar barbie films te kijken! Hier doe je ons dus allemaal een groot plezier mee.

  2. Ik heb een ware barbiegek in huis, ze heeft er zoveel en blijft maar om Barbie’s vragen voor haar verjaardag! Dit zou haar nog gelukkiger maken! Yade dankt jullie alvast!

  3. Mijn dochters zijn echte Barbie fans. Ze spelen er regelmatig mee en we hebben ook een aantal Barbie DVD’s die inmiddels grijs gedraaid zijn. Het zou fantastisch zijn als ik mijn oudste dochter kan verrassen met een nieuwe DVD voor haar verjaardag in oktober.

  4. Het slechte weer komt eraan en dan is er meer tijd om een dvd op te zetten, en wat is nu meer een verrassing dat het een filmpje is van de favourite Barbie

  5. Ik doe mee voor Eva(5) ze is echt een barbie fan en vind de films ook geweldig.
    Als ze bij pake(opa) en beppe (oma) is kijkt ze dit altijd op netflix. Helaas hebben ze die thuis niet dus moet ze soms erg lang wachten voor ze weer barbie kan kijken!
    Deze dvd zou voor haar echt een uitkomst zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.