‘Verschrikkelijke Ikke 2’  (Despicable Me 2) is een vervolg op ‘Verschrikkelijke Ikke’, met dezelfde humor en gevoel als het eerste deel. De filmmakers hebben duidelijk door gehad, hoe populair de minions waren en hebben ze in deze tweede film meer in de spotlights gezet. Zelfs als je de eerste film niet gezien hebt, zal je al snel verliefd worden op deze schattige, kleine ventjes, die niet kunnen praten maar toch erg aandoenlijk zijn. Ook is Agnes weer terug, een onschuldig meisje dat echt enorm schattig is.

Als de school zich opmaakt voor een feest ter ere van Moederdag zegt Agnes dat ze nooit zal weten hoe het zou zijn om een moeder te hebben. Maar toevallig genoeg heeft Gru een lieftallige nieuwe rechterhand, namelijk Lucy.

Lucy neemt Gru gevangen met een lipstick-taser en neemt hem mee naar de Anti-Slechterikken Bond, waar hij dankzij z’n indrukwekkend kwaadaardige cv op hun nieuwste zaak gezet wordt: de slechterik vinden die verantwoordelijk is, voor het ontwikkelen van een zeer gevaarlijk mutatieserum. Als het geïnjecteerd wordt, verandert het serum alle levende wezens in onverwoestbare monsters die de wereld kunnen overnemen.

Zoals verwacht, wint Gru uiteindelijk de strijd. Het is grappig om te zien hoe een voormalige schurk als Gru, toch weet om te gaan met de dagelijkse problemen.
Of het nu gaat om de liefde van z’n oudste dochter of het overwinnen van z’n verlegenheid om iemand mee uit te vragen.

‘Verschrikkelijke Ikke 2’ is net als het eerste deel uiteindelijk een verhaal over familie en het kiezen voor liefde boven alles. Deze film is het leukste voor kinderen, maar als volwassene zul je ook verschrikkelijk hard moeten lachen!

Meer informatie vind je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.