DVD2900183_mi1_pd550_2

Mijn dochter is een enorme K3 fan en we hadden laatst ook het geluk dat we verslag mochten doen van de K3 Show. Deze DVD is echt een must-have in de K3 DVD collectie! Hij bevat namelijk net als in de K3 show, de leukste hits van de “Loko Le” cd.

Sinds we de DVD in huis hebben, heeft ie zeker al 15 keer op gestaan. Mijn dochter zingt moeiteloos alle nummers mee, en ik ken ze inmiddels ook uit mijn hoofd. Het nummer ‘En ik dans’, is hier de absolute favoriet. We hebben zo hard meegezongen en gedanst, dan de buren het wel gehoord MOETEN hebben!

Karen, Kristel en Josje maken een documentaire over hun ritje door Nederland. Alle drie hebben ze een favoriet plekje wat ze aan elkaar willen laten zien. Helaas gaat al heel snel van alles mis, waardoor ze steeds van vervoer moeten wisselen en niet zeker weten of ze de speciale plekjes nog wel kunnen laten zien. En nog belangrijker: of ze hun show in Amsterdam nog wel gaan redden!

Tijdens hun avontuur zingen ze de volgende liedjes:

– Drums gaan boem
– En ik dans
– Kitty
– Viva Viool
– Kusje voor jou

Als extra bonus content is er nog ‘K3 kan het’ en de clip “Loko Le” met beelden van K3 en het dierenhotel, een aflevering van hallo K3 – Josje’s verhuizing, waarin Josje heimwee heeft en besluit dat ze weer thuis wil gaan wonen. Karen en Kristel willen trouwens echt niet dan hun beste vriendin weg gaat en proberen haar over te halen te blijven. Dan stelt Josje de nieuwe huisgenoot voor die haar zal gaan vervangen, en blijkt het toch niet zo makkelijk loyaal te blijven aan hun vriendin.  Als bonus clip is er nog Mega Mindy – Mega toby in de ruimte.

Je kunt deze leuke DVD o.a. kopen bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.