dinosaur2The Good Dinosaur is een humoristisch en origineel verhaal over Arlo, een levendige Apatosaurus met een groot hart. Na een traumatische gebeurtenis is niets meer hetzelfde in de familie van Arlo. Hij besluit op een buitengewone reis te gaan en komt hij een menselijke jongetje tegen.

Wanneer de lieve, maar niet zo dappere dinosaurus Arlo in zijn eentje vast komt te zitten in de wildernis, wordt hij gered door het stoere kereltje Spot. Samen gaan de twee op pad om Arlo’s huis terug te vinden.

Onderweg komen ze oog in oog te staan met angstaanjagende monsters en brullende tyrannosaurussen en moeten de vrienden bewijzen dat ze voor elkaar door het vuur gaan.

De verhalen van Disney nemen jong en oud elke keer weer mee op een onvergetelijke reis door een wonderlijke wereld!

Dante had deze film in de bioscoop gezien en ik heb thuis meegekeken. Wat een ontzettend mooi verhaal. Soms is het ook een beetje spannend! Vriendschap voert de boventoon en dat vind ik echt fantastisch. Centraal staat ook of je je angsten kan overwinnen en of het eigenlijk erg is om bang te zijn. Aanradertje weer dus!

Cast: Raymond Ochoa, Jack Bright, Frances McDormand, Anna Paquin, Jeffrey Wright, Steve Zahn
Regie: Peter Sohn, Bob Peterson
Taalversie: Originele versie en Nederlands gesproken
Release: The Good Dinosaur is vanaf 25 november 2015 te zien in de bioscoop

WINNEN!
Wij mogen 1x de DVD weggeven. Laat een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

 

61 thoughts on “DVD: The Good Dinosaur!

 1. Echt super leuk , grote fans voor mijn zoontje.. hij heeft deze nog niet film gekeken… hij heeft wel een beker met dino pop en hij vindt hem heel erg leuk… hij wil ook oooit film kijken..

 2. Och deze film wilde mijn dochter zo graag zien in de bioscoop. Maar dat is helaas niet meer gelukt.
  Dus deze dvd zou heeeeeeeeeeel welkom zijn

 3. Deze DVD wil ik heel graag winnen voor mijn zoontje, hij is gek van Arlo, we hebben de film in de bios gezien en daarna heeft hij elke dag gevraagd of hij nog een keer mocht gaan. En met de DVD kan hij elke dag de film zien, dat wordt echt genieten voor hem!

 4. wat een leuke actie om deze film samen met ons gezin op een regenachtige vakantiedag te kijken. Vind papa ook leuk 😉

 5. leuk voor de kinderen om na te kijken als het weer ons in de steek laat om lekker buiten te kunnen spelen en ze dus in huis wat moeten doen

 6. Mijn dochter tekent tegenwoordig dino’s op wielen. Geen idee waarom maar ik denk dat deze film haar ontzettend zal aanspreken

 7. We hebben de film nog niet gezien vanwege familieomstandigheden..
  Graag zou ik onze meis deze film ook willen laten zien 🙂

 8. Mijn jongste dochtertje (5 jaar) is dol op vooral grote dieren. Haar favoriet is momenteel een knuffel krokodil. Maar een film over een dino zou haar helemaal uit haar dak laten gaan.

 9. ons zoontje is dol op dino’s. Hij heeft ook een grote dino knuffel die bij hem in bed moet liggen, dus hij zou deze film geweldig vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.