Linda schreef alweer een hele tijd geleden een recensie over het boek “Het leven van een Loser – een flutvakantie“. Ik kan jullie nu laten weten dat de film binnenkort uitkomt!

Het leven van een loser 4: een flutvakantie (Diary of a wimpy kid: the long haul) is vanaf 11 oktober verkrijgbaar op DVD en Blu-ray en vanaf 25 september beschikbaar via Digital HD      

De boekenreeks ‘Diary of a Wimpy Kid’ van de Amerikaanse schrijver Jeff Kinney – in Nederland beter bekend als ‘Het leven van een loser’ – is onder kinderen en tieners mateloos populair. Wereldwijd zijn inmiddels meer dan 165 miljoen boeken verkocht en zijn er vier films verschenen over de avonturen van hoofdpersoon Greg Heffley. De meest recente verfilming HET LEVEN VAN EEN LOSER 4: EEN FLUTVAKANTIE komt binnenkort uit op Blu-ray en DVD. Hierin zien we hoe de roadtrip die de beginnende puber met zijn familie maakt, uitloopt op totale chaos. Grappig en herkenbaar voor het hele gezin!

Synopsis
Pak je koffers maar voor een rondreis door Amerika die helemaal uit de hand loopt! Oma wordt 90 jaar en naar aanleiding van haar verjaardag beginnen Greg Heffley en zijn gezin aan een roadtrip die ze nooit meer zullen vergeten. Greg heeft namelijk een plan. Hij wil de trip gebruiken om naar een gamebeurs te gaan en zo (eindelijk!) beroemd te worden. Greg zorgt ervoor dat het gezin de weg kwijtraakt en dat is het startsignaal voor complete chaos… De film is gebaseerd op één van de best verkochte boekenseries aller tijden.

Cast
Net als bij eerdere verfilmingen van de Wimpy-boekenreeks nam de Britse David Bowers (Flushed Away) de regie van HET LEVEN VAN EEN LOSER 4: EEN FLUTVAKANTIE op zich. De twaalfjarige Jason Drucker speelt in de film voor de eerste keer de rol van hoofdpersoon Greg Heffley. De rollen van Greg’s ouders Tom en Susan Heffley zijn dit keer weggelegd voor Tom Everett (Law & Order, Reign) en Alicia Silverstone (Clueless, Batman & Robin).

DVD en Blu-ray
Op de DVD en Blu-ray van HET LEVEN VAN EEN LOSER 4: EEN FLUTVAKANTIE staan talloze leuke extra’s, goed voor veel vermaak. Zo kunnen kijkers onder andere leren tekenen als een echte Wimpy Kid en staan er spelletjes op voor onderweg. Ook de selectie aan bloopers en verwijderde scènes zorgen ongetwijfeld voor extra lachmomenten.

Alvast de Blu-ray reserveren? Klik hieronder!
Lees alle reviews over Het Leven Van Een Loser: Flutvakantie (Blu-ray)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.