barbieNu de herfst voor de deur staat en het weer omslaat is er niks zo fijn als lekker binnen een leuke  film kijken terwijl het buiten regent.  Dus toen het regende zijn mijn dochter en ik gezellig op de bank gekropen om Barbie Prinses in het Popsterrenkamp te kijken.

Barbie Prinses in het Popsterrenkamp is een vrolijke musical waarin Barbie de rol van Prinses Courtney speelt. Het leven van deze moderne  prinses komt op zijn kop te staan wanneer ze per ongeluk van plek ruilt me Erika, een rockster.  Twee totaal verschillende werelden botsen met elkaar als Prinses Courtney  per ongeluk terecht komt in het Rockkamp en Erika in het Prinsessenkamp.  Terwijl de begeleiders van de rivaliserende kampen de vergissing proberen recht te trekken passen Courtney en Erika zich aan en maken nieuwe vrienden. De meiden ontdekken dat beide kampen misschien moeten sluiten. Samen vinden zij hun ware stem en komen samen voor een grootse zangcompetitie en laten zien dat alles mogelijk is als je groots durft te dromen.

Het is een leuke film met vrolijke liedjes erin die mijn dochter al vrij snel probeerde mee te zingen en te dansen. Aan het einde komt er nog een onverwachte wending in het leven van de begeleiders van de twee kampen. We hebben echt genoten van deze vrolijke film die wij inmiddels al drie keer helemaal hebben afgekeken inclusief de extra’s.

[bol_product_links block_id=”bol_560403291b8ca_selected-products” products=”9200000045628602″ name=”barbie” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Renske

Een gedachte over “Filmrecensie: Barbie Prinses in het Popsterrenkamp

  1. Wij hebben best veel Barbie films, maar denk deze niet te kopen. Het personage Erik komt al voor in Barbie de prinses en de bedelaar. Daarnaast heb je ook al een Barbie de prinses en de popster film. Had hetv origineler gevonden als ze echt niet iets wat nieuws hadden bedacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.