Hiep hiep hoera, Juf Roos is jarig! Natuurlijk organiseert ze een gezellig verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert de grappige buurjongen Gijs de kleurrijke molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen.

Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in! Ze worden door de vliegende molen meegevoerd op een spannend avontuur over de hele wereld. Zullen ze nog wel op tijd terug zijn om in de klas van Juf Roos te trakteren? Ga samen met Juf Roos en Gijs mee op reis in hun allereerste bioscoopfilm!

Meer informatie vind je hier.

33 thoughts on “JUF ROOS IS JARIG! – 30 november op DVD

    1. Jaa heel graag voor mijn kleinste mannetje! Hij kijkt elke dag met veel plezier naar juf roos. Voor het bioscoop avontuur was hij nog net te klein, maar hopelijk kan hij binnekort thuis mee op avontuur en zingen met juf roos en gijs! 🍀

  1. Heel graag! We hebben de film in de bioscoop gezien en de meisjes waren dol op juf Roos en Gijs. Was een heerlijk uitstapje samen, dus ik zou het graag thuis herbeleven met ze! 🙂

    1. Ik zou deze graag willen voor mijn moeder die basisschoollerares en daarnaast voor alle kinderen uit haar klas want die zullen dit ook heel leuk vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.