Klara en de Gekke Koeien is een te gekke kinderfilm waarmee je de zomer start. De jonge Kalf Klara neemt je mee vanuit de grote stad naar de boerderij van haar vader. Ze ontmoet allerlei nieuwe vriendjes en lost de mysterie van al die verdwenen appels op! Een te gekke film die al vele kinderen plezier heeft gebracht in de Nederlandse bioscopen.

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara die maar één grote droom heeft. Als ze later groter is wil ze een grote ster worden! Op een dag krijgt Klara een langverwachte brief van haar vader. Ze heeft haar vader al jaren niet gezien en ze besluit hem op te zoeken. Zo komt Klara terecht in het echte boerderijleven vol avontuur. Ze maakt allemaal nieuwe vrienden, maar dan komt plotseling de boerderij in gevaar. Om de boerderij te redden uit de handen van een gemene zakenman, moeten Klara en haar vrienden 100 appeltaarten bakken. Alleen de appels van de boerderij blijven maar verdwijnen… Gaat het Klara en haar vrienden lukken om de dader te pakken, haar droom waar te maken én de boerderij te redden?

Speelduur: 66 minuten | Kijkwijzer: 6, Angst, Geweld | Distributeur: Just Entertainment

43 gedachten over “Klara en de gekke koeien

 1. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Daley die in Augustus jarig is 🎉🎉 wat zou dit een leuk kado voor hem zijn!

  1. Leuk! De dvd zullen mijn dochtertjes helemaal te gek vinden. Mijn oudste dochter had het er toevallig van de week over. Ze wilt hem zo graag zien. Ik doe heel graag mee

 2. De bioscoopkaartjes lagen klaar maar toen kwamen de waterpokken op bezoek en ging het bioscoopfeest niet door.
  Wat leuk als de kids en mama .toch nog de film mogen zien

 3. Wat een guitige snuit heeft Klara, daar smelt je toch voor? Lekker even op de bank hangen met deze te gekke dvd, wij loten graag mee!

  1. Ik doe heel erg graag mee voor onze kleinzoon Yuano! Met zijn communie geld heeft hij een PlayStation kunnen kopen en kan hij nu dus ook dvd’s kijken.

 4. Wij zijn net terug van kamperen bij Farmcamps. Wij sliepen bij een koeienboer. Onze zoon van 6 en 3 vonden het heel leuk om mee te helpen de koeien uit het land te halen en te kijken bij het melken. Het lijkt me leuk om samen met de jongens deze koeienfilm te zien.

 5. Ja wij hebben deze helaas niet in de bios gekeken maar hij lijkt ons geweldig! Dus een DVD zou heel leuk zijn voor de kids om alsnog van deze film te mogen genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.