Gisteren ging de langverwachte trailer van Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You in première. Bij ons verschijnt de tekenfilm op 22 november 2017 op dvd via Universal Pictures Benelux, een filiaal van Universal Pictures Home Entertainment. In deze familiefilm vertelt uitvoerend producente Mariah Carey over de avonturen van Mariah, een klein meisje met een grote droom: haar eigen puppy! Slaagt ze erin om haar ultieme kerstwens waar te maken?

Mariah Carey krijgt het gezelschap van een waanzinnig getalenteerde, dynamische en charmante stemmencast met onder andere Breanna Yde (School of Rock, The Haunted Hathaways) als de kleine Mariah; Henry Winkler (Happy Days, Royal Pains) als Opa Bill; Lacey Chabert (Mean Girls, Party of Five) als Mariahs moeder Penelope en Phil Morris (Smallville, Seinfeld) als Mariahs vader Bud. Andere rollen zijn weggelegd voor Laya Hayes (Doc McStuffins,  Sister Code) als Mariahs vriendinnetje Vicky en Keiko Agena (Gilmore Girls, Transformers: Dark of the Moon) als Emiko, die bemiddelt bij de adoptie van huisdieren.

Wanneer de kleine Mariah (Yde) in de huisdierenzaak de schattige puppy Princess opmerkt, hoeft ze niet langer over een kerstgeschenk na te denken. Maar voor die kerstwens in vervulling kan gaan, moet ze eerst bewijzen dat ze geschikt is om voor een hondje te zorgen. Dus moet ze dogsitten op Jack, de sjofele hond van haar oom, en de grootste lastpak van de hele provincie. Jacks hilarische stunts dreigen de voorbereidingen voor een perfecte Kerst van Mariah en haar familie helemaal in het honderd te sturen. Zo wordt het niet echt de Kerst die ze zich had voorgesteld … maar een Kerst die haar stoutste verwachtingen overtreft! Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You is gebaseerd op het iconische kerstlied en het geliefde gelijknamige prentenboek. Met de muziek en vertelstem van Mariah zal deze film de komende jaren ongetwijfeld uitgroeien tot een absolute familieklassieker voor de feestdagen.

De film pakt niet alleen uit met visueel verbluffende CGI-animatie, maar ook met de gloednieuwe originele song Lil Snowman, vertolkt door Mariah Carey. Uit haar immense discografie viste de popkoningin ook enkele andere pareltjes op, zoals de iconische song All I Want for Christmas is You en twee andere kerstklassiekers: Miss You Most (At Christmas Time) en Christmas Time Is In The Air.

Sinds zijn originele release in 1994, werden van de single All I Want for Christmas is You al meer dan 14 miljoen exemplaren verkocht. In 2016, meer dan twee decennia later, was het de meest gestreamde kerstsingle van het jaar. Het lied voerde vier weken lang de befaamde Billboard’s Holiday 100 aan. Het gelijknamige prentenboek dat Carey in 2015 uitbracht, oogstte lovende kritieken.

Mariah Carey’s All I Want for Christmas is You is een productie van uitvoerend producente Mariah Carey en Stella Bulochnikov voor Magic Carpet Productions (A Christmas Melody, Mariah’s World) in samenwerking met producer Mike Young en Splash Entertainment (Kulipari, Norm of the North). De regie is in handen van Guy Vasilovich (Lego Star Wars) naar een scenario van Temple Mathews (Return To Neverland, The Little Mermaid 2: Return to the Sea).

Cast: Mariah Carey, Breanna Yde, Henry Winkler, Lacey Chabert, Phil Morris, Laya Hayes, Keiko Agena
Uitvoerend producent: Mariah Carey, Stella Bulochnikov
Producenten: Mike Young, Liz Young, Steven Rosen
Regisseur: Guy Vasilovich
Gebaseerd op het boek van: Mariah Carey and Walter Afanasieff
Script: Temple Mathews
Muziekscore: Matthew Gerrard, Richard Evans and Marco Luciani

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.