afb1Team Hot Wheels: Het Begin van een Legende – vanaf 15 oktober op DVD en Blu-ray
In deze humoristische actiefilm komen je favoriete raceauto’s voor het eerst tot leven op het witte doek. Beleef dit avontuur mee en ontdek het Begin van een Legende! En bij de eerste 15.000 DVD’s zit een Hot Wheels auto, dus wees er snel bij! Gage, Wyatt, Brandon en Rhett zijn geboren racers. Los van elkaar zijn ze goede chauffeurs, maar als ze samen zijn worden ze TEAM HOT WHEELS! Hun talenten komen goed van pas als een mysterieuze zwarte auto hun stad binnen scheurt en overal een oranje racebaan achterlaat die plunderende monsters creëert.
Animatie / 70 minuten / Nederlands gesproken / Extra’s: De making of Team Hot Wheels: het Begin van een Legende, muziek video

 

Dora’s Magische logeerpartijtje – vanaf 15 oktober op DVD afb2
De nieuwste DVD van Dora bevat de laatste avonturen van de tweetalige ontdekkingsreizigster. En zoals gewoonlijk leert deze interactieve serie spelenderwijs Engelse woordjes aan de kijkers. Met Diego en Boots gaat Dora naar een logeerpartijtje in het museum, waar ze een kunstig en koninklijk avontuur beleven.
Animatie, Educatief / 71 minuten / Nederlands gesproken / Extra’s: Bonusafleveringen Dora en Sparky samen op pad & Dora’s Thanksgiving-parade

 

Winnen!
Wij mogen van beide Dvd’s 1 exemplaar weggeven. Laat een reactie achter onder deze blog, voorzien van je voor- en achternaam.
Zet er ook nog eventjes bij welke Dvd je het liefste zou willen winnen!

Deze actie is inmiddels afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.