barbie1Vanaf jongstleden vier maart is ‘Barbie in Super Prinses’ verschenen op DVD & Blu­-Ray. Wij mochten van Universal Pictures Benelux deze film alvast thuis kijken en dat kwam heel goed uit. De slaapkamer van onze dochters moest nodig eens goed opgeruimd worden en dat gaat een stuk sneller als ik ze een vette worst (de Barbie film) voor kan houden.

Zo gezegd, zo gedaan. We drukken op play. Drie zusjes op een bank kijken ademloos naar Barbie, ze is hetzelfde maar toch anders. Het blijft een mooie meid die Barbie, maar ze is wat stoerder. Ik moet eerlijk zeggen dat deze Barbie er wel in slaagt de peuter en kleuter de hele film af te laten kijken. Dat was met haar vorige film wel anders, na een half uurtje moesten ze toen al even rennen.

Barbie speelt Kara een moderne prinses met een gewoon leven. Op een dag wordt Kara gekust door een magische vlinder en ze ontdekt al snel dat ze nu magische krachten bezit die haar veranderen in Super Sparkle, haar geheime, misdaadbestrijdende alter ego. Ze vliegt het hele koninkrijk rond om de mensen te beschermen! Haar nichtje is jaloers en vangt de vlinder om zelf ook te veranderen in Dark Sparkle, een rivaal van Kara. Hun strijd loopt hoog op, maar kunnen zij een superteam vormen wanneer het koninkrijk wordt bedreigd door een echte, grote vijand?

Vlieg mee naar grote hoogte en ontdek dat er niks krachtiger is dan de kracht van vriendschap!

Barbie in Super Prinses (6+) duurt 70 minuten en de taalkeuzes zijn Engels, Nederlands en Frans.

Als extraatje eindigt de dvd met twee muziek video’s!

Je kunt de DVD en Blu-Ray o.a. hier kopen.

/Lmcmr

Een gedachte over “Review: Barbie in Super Prinses (6+)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.