bumbareisTerwijl de paaseitjes voor het paasontbijt van de kleuters in de pan stuiteren, eten de jongste meisjes een krentenbol onder het genot van de nieuwste Bumba dvd. Dit keer een show ‘Op reis’. Ze zijn dol op het theatervoorstellingen, dus dat komt goed uit. De show duurt ruim vijftig minuten. Tijd genoeg om een broodje te eten en daarna weer aan het spelen te gaan.

Kleine Pim staat al met zijn koffer klaar om te gaan logeren bij zijn oma als plots Bumba en Bumbalu verschijnen en hem vragen om met hen mee op reis te vertrekken. Hij is dolblij! Het is een droom die in vervulling gaat, maar dan spelen ze Babilu kwijt.

Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar de Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen, waarna ze doortrekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland, waar ze bibberenin de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s.

Vinden ze uiteindelijk Babilu terug?

Als afsluiter een extra bonusclip van De Maya Dans brengt onze dochtertjes weer terug bij de levenden. De buikjes vol en genoten van de show gaan we nu even paasknutselen. Veel kijkplezier allemaal!

WINNEN!
KiDDoWz mag van Studio 100 2 dvd’s  van deze Bumba show weggeven. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam én met je email adres zodat we je kunnen bereiken.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Bumba – Show ‘Op reis’ van Studio 100, 2015, is vanaf eind april o.a. hier te koop:
[bol_product_links block_id=”bol_551c2e0367ae5_selected-products” products=”9200000035431547″ name=”bumba” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

/Lmcmr

30 thoughts on “Review: Bumba – Show ‘Op reis’ [AL] (met winactie)

 1. Wat een leuke actie.
  Hier hebben we een echte bumba fan.
  Wanneer we dan naar opa en oma gaan,
  zouden we de dvd mee kunnen nemen zodat ook haar neefje en nichtje
  mee kunnen kijken, want bumba, dat is gewoon geweldig en verveeld nooit!

 2. Mijn zoontje begint net allerlei figuren op tv te herkennen, zo leuk! Het Zandkasteel en Bumba blijken groot favoriet! Alleen duurt Bumba altijd zo kort op tv, dus een dvd zou helemaal geweldig voor hem zijn!

 3. Ik doe graag mee voor mijn eigen kleine Bumba die kleding van Bumba een knuffel en een boekje van Bumba hebt. Want mijn kleine lieve mannetje is erg gek met Bumba en zo een leuke dvd zou erg leuk mooi en leuk zijn voor zijn Bumba verzameling.

 4. Mijn dochtertje roept de hele dag: “Bumba, Bumba” en dan gaat ze in haar handjes klappen. Deze DVD vind ze vast ook erg leuk.

 5. super leuk voor ons meisje van bijna 1
  ze vind bumba helemaal geweldig
  hoop dat ze de nieuwe avonturen snel mag bewonderen

 6. Dit zou een echt leuke verassing zijn voor mijn zoontje als ik deze dvd zou hebben want hij is erg gek met Bumba. Hij hebt namelijk al wat speelgoed en kleding van en deze dvd zou echt mooi voor hem zijn.

 7. Mijn jongste kleindochter is dol op bumba.
  Ze heeft een koffertje van Bumba bij zich als ze komt logeren.
  Leuk; tjokvol gevuld met haar pyama, tandenborstel, speldjes en nog veel meer spulletjes die zo’n dametje nodig heeft.
  Voor haar doe ik mee, omdat ze het heel leuk zal vinden deze dvd van haar held te gaan zien.

 8. Mijn kleinzoontje van vandaag precies 6 maanden weet nog niet wie Bumba is, heeft toevallig met Pasen de Bumba knuffel gekregen !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.