In de periode rondom Sinterklaas en Kerst wordt er steeds vaker speelgoed online besteld. Waarom dan ook niet ‘online’ je verlanglijstje maken? Dat kan bij Listi. Dit is het eerste onafhankelijke online speelgoedboek waarmee kinderen hun eigen verlanglijstje maken en kunnen delen met familie.

Listi laat speelgoed zien van meer dan 15 aanbieders zoals Bol.com en Wehkamp. Door het speelgoed van meerdere partijen aan te bieden, is Listi het ultieme online speelgoedboek waar alles in staat. Kids zoeken al swipend en scrollend door het enorme aanbod. Zo selecteren ze hun gewenste cadeaus gemakkelijk, die hierdoor automatisch in hun online verlanglijst komen te staan. Vervolgens kan het verlanglijstje via mail of WhatsApp worden verstuurd.

Vandaag werd de nieuwe app gelanceerd in de App stores en is de samenwerking met Nickelodeon gestart! Listi en Nickelodeon gaan een strategische samenwerking aan waarbij Nickelodeon ondersteunt als mediapartner. De speelgoedmarkt is enorm in beweging naar online, maar voor kinderen was er lange tijd geen platform. Listi bestaat inmiddels een kleine drie jaar en gaat nu echt voet aan de grond zetten door de samenwerking met Nickelodeon. Ook het kinder elektronicamerk Kurio draagt Listi een warm hart toe en heeft de app op alle Kurio kindertablets geladen. Nickelodeon heeft bij de ontwikkeling van de app advies gegeven en Listi heeft enorm veel productontwikkeling gedaan. Het resultaat mag er zijn! 

De komende tijd worden veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo maakt Listi kinderen een klein beetje prijsbewust door een spaarpot in te stellen. Hiermee kunnen kinderen zien of ze voor hun verjaardag of rapport binnen hun ingestelde budget blijven. Dat gaat hopelijk ook teleurstelling voorkomen wanneer kinderen onder een kleinigheidje een Playstation verstaan.

Listi is vanaf nu in alle app stores verkrijgbaar en online te bezoeken via www.listi.nl

Listi app Links

Google play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.listi
Apple app store: https://apps.apple.com/nl/app/listi/id1579243459

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.