Heb jij interesse in een leven op het platteland met jouw eigen dieren en tuintje? Dan is het De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack echt wat voor jou. Sinds 22 juli 2021 verkrijgbaar voor PC, Xbox en Playstation. Benieuwd? Lees dan hieronder de review.

Breng je eigen dieren groot

Met het Landelijk Leven expansion pack kan je je eigen dieren groot brengen. Wat dacht je van koeien die verse melk leveren of kippen die eieren in het kippenhok leggen. Daarnaast kan je in het bos wilde konijnen, vossen en vogels vinden waarmee je vriendschappen kan vormen. 

Leef van het land

Je kavel in Landelijk Leven vereist dat je elke dag verse ingrediënten voor een maaltijd hebt. Deze verse ingrediënten kan je natuurlijk kopen, maar nog leuker is het om deze zelf te telen of in het wild naar deze ingrediënten te zoeken. Vervolgens kan je je inschrijven voor de Finchwick Braderiewedstrijd, waarmee je met de grootste gewassen prijzen kan winnen met je sims. 

Het dorpsleven

Met dit expansion pack krijg je een nieuwe wereld: Henford-on-Bagley. Dit is een knusse plek waar iedereen elkaar kent en waar veel activiteiten zijn. Zo kan je naar de kroeg gaan met je borduurwerk of gaan picknicken om meer kennis te maken met de locals. 

Mijn mening

Het is een leuk expansion pack, vooral omdat je veel interacties kan hebben met de dieren rond je kavel. De stallen en kippenhokken zien er leuk uit en zo kan je makkelijk een boerderij maken voor je sims. Jammer is natuurlijk dat er niet meer dieren zijn toegevoegd zoals paarden in de Sims 3 en je kan ook maar één koe en lama per stal hebben, waardoor je dus meerdere stallen moet hebben. Samengevat is het een leuk expansion pack, maar hadden er wat meer dingen toegevoegd mogen worden. Zo mis ik wat meer meubels en verschillende dieren waardoor ik het een vrij gelimiteerde expansion pack vind. 

Meer informatie vind je hier

Over de auteur

Celine Klooster is blogger en schrijver en je kan haar vinden op Moestuin Stekjes en The Beautyboulevard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.