tab1Muziek….mijn lust en mijn leven. Zo denkt vriendlief erover…en de kleine jongen…die groeit ermee op! Ook doet hij graag een spelletje op de IPad, maar dan wel met het volume op standje maximaal. Nou is dat niet altijd even prettig, als ik bijvoorbeeld het journaal probeer te volgen. De oplossing werd een aantal weken geleden bezorgd door de postbode: zijn eigen, vette koptelefoon van het merk TabZoo!

Omdat ik een stoere jongen heb, was de keuze voor een koptelefoon snel gemaakt. Het is de tijger geworden, want die kunnen nou eenmaal heel hard brullen natuurlijk! En wat is er stoerder, dan een gave tijger op je hoofd?!

tab2Het geluid dat uit de koptelefoon komt is verbazingwekkend goed. Hij kan ook niet héél hard, maar gewoon op het juiste volume (onder de 85 Db) voor een kind. De kleine man is zielsgelukkig en kan nu naar hartelust een spelletje spelen of KidsTube bekijken!

Bestellen kan hier voor € 24,99! (er zijn ook nog andere soorten verkrijgbaar).

Specificaties:

  • Prachtige TabZoo Tijger stijl, met vacht en logo.
  • Standaard 3,5mm audio jack, te gebruiken met de meeste telefoons, MP3-spelers, iPods, gaming handhelds, pc/laptop, tablets, etc. 
  • Verstelbare hoofdband met zachte vacht.
  • Meer comfort door kussens op de oren, die kunnen draaien.
  • Ideaal voor thuis, auto, vliegtuig, trein, etc. 
  • Volumebeperking, onder 85Db.

2 gedachten over “Vette koptelefoon van TabZoo!

  1. Wat een leuke koptelefoon is dat! Ik vind ze wel handig om te voorkomen dat je anderen lastig valt met jouw muziek. En bij kinderen kan het ook fijn zijn dat je hun muziek niet hoeft te horen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.