Afgelopen maandag lanceerden KPN en NBCUniversal International Networks (NBCUIN), DreamWorks – het 24-uurs HD-kanaal voor kinderen en familie-entertainment – in Nederland. DreamWorks Animation (DWA) is wereldwijd beroemd vanwege hun inventieve, inspirerende verhalen en geliefde geanimeerde personages.

DreamWorks is te zien voor alle klanten met Interactieve TV van KPN, KPN iTV.  In het begin met een kleiner aanbod en vanaf september met een volledig 24-uurs uitzendschema.

Het DreamWorks-kanaal brengt geliefde filmhelden van de bioscoop naar het tv-scherm thuis om te schitteren in hun eigen tv-programma’s, met Emmy® bekroonde, originele televisieseries. Met de lancering van DreamWorks op KPN, kunnen kinderen en andere fans uitkijken naar de bekende en populaire series van deze zender, waaronder: Draken: Rijders van Berk, De avonturen van de Gelaarsde Kat, Home: Avonturen met Tip & Oh.

The Adventures of Puss in Boots, Dragons: Riders of Berk en Home: Adventures with Tip & Oh.

“KPN blijft de beste content aanbieden voor zijn tv-klanten”, zegt Stijn Nuijten, directeur Marketing van KPN voor de consumentenmarkt. “We zijn verheugd om het wereldberoemde DreamWorks te kunnen verwelkomen op ons tv-platform en daarmee een verscheidenheid aan klassieke geanimeerde titels voor kinderen en andere fans toe te kunnen voegen.”

“We zijn er trots op de animatieseries en geliefde personages van Dreamworks aan de Nederlandse kijkers te kunnen aanbieden door een partnerschap met KPN, via de eerste overeenkomst van het DreamWorks kanaal in Nederland”, aldus Lee Raftery, Managing Director van NBCUniversal International Networks, EMEA. “We zijn ervan overtuigd dat het ontvangen van bekroonde content – voor het hele gezin – de algehele entertainmentervaring van de iTV-klanten van KPN zal verbeteren.”

Nieuwe zenders bij KPN

De zenderuitbreiding past in de strategie van KPN om te zorgen dat klanten de beste tv-ervaring hebben. Dit doet KPN enerzijds door het continu verbeteren van het product (4K Ultra HD, Smart TV app, Interactieve TV app, Netflix via de tv-ontvanger) en anderzijds door het tv-aanbod van zenders en content aanbieders te blijven vernieuwen.

Recent heeft KPN het zenderaanbod voor alle tv-klanten uitgebreid met njam!, Love Nature en TV538. Klanten van KPN met het Pluspakket hebben twee nieuwe zenders gekregen, 100%NL TV en Stingray Classica.

Kijk hier voor meer informatie over het zender-aanbod van KPN.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.