pet1Blythe is een geweldige modeontwerpster die met dieren kan praten. Deze Trendy Sets bieden jou de kans, om fashion & fun te combineren met je Blythe popje en haar dierenvriendjes! Het coole Blythe popje heeft een snoezige eigen outfit. Natuurlijk is haar vriendje Penny Ling erbij om samen avonturen te beleven! Samen kunnen ze de Littlest PetShop slaapkamer of speelkamer versieren met de inbegrepen Deco Bits en stickers.

 • Bouw een Littles Pet Shop kamer voor Blythe.
 • Verkrijgbaar in verschillende sets: slaapkamer of speelkamer.
 • Inclusief Blythe popje en Penny Ling.
 • Inclusief Deco Bits en stickers.
 • 95 delig.

Je kunt Littlest PetShop Blythe’s Speel-/Slaapkamer o.a. hier bestellen!

pet2WINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met Littlest PetShop Blythe’s Speel-/Slaapkamer. We kunnen van tevoren niet zeggen welke set je daadwerkelijk opgestuurd krijgt. Dit zal de Speelkamer óf de Slaapkamer zijn!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

 

(Visited 270 times, 1 visits today)

109 thoughts on “Littlest PetShop Blythe’s Speel-/Slaapkamer

  1. Yesssss!, Ik heb gastkinderen en de oudste zullen het vast en zeker erg leuk vinden, en ik vermoed dat mijn tiener dochter geen bezwaar zal maken als zij mee moest helpen.

 1. Ik doe heel graag mee voor mijn kleine meid. Zij wordt 30 november 8jaar oud.
  Jaylin gaat niet alle dagen naar school om medische redenen. Met leuke nieuwe speelgoed
  komt zij de vrije dagen wel weer rond.

 2. Wat een leuke speelset! We hebben sinds kort netflix en daarmee ontdekten we ook Littlest PetShop. Vooral onze oudste dochter vindt het een erg leuke serie, maar als we winnen komt hij in de zak van Sinterklaas met beide meidennamen erop. Daar kunnen ze leuk samen mee spelen!

 3. Wat zou dit geweldig zijn voor mijn meiden, die beide helemaal fan zijn van Littlest Pet Shop!! Die gaan gillen van blijdschap en hun moeder ook!!

 4. oooh wat leuk dit!!! nou dit is echt weer een super prijs doe graag mee en blijf zo door gaan met deze leuke site je maakt er erg veel mensen gelukkig mee

 5. Geweldig zeg – wat een prachtige prijs!
  Om van te dromen-en te hopen dat een van deze prijzen bij ons terecht zal komen!
  Zomaar dromen van geluk-
  Met Kiddowz.net kan de Sinterklaas van onze tweelingdochters dan echt niet meer stuk!

  dank je wel

 6. ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje, ze vind het namelijk erg leuk om met littlest petshop te spelen bij haar nicht. ze kan er uren zoet mee zijn en al haar fantasie wordt gebruikt met het spel. Het zou geweldig zijn als ze dat ook thuis kan doen!

 7. Superleuk! Hier kunnen mijn 2 meiden van 5 en 8 jaar gegarandeerd uuuren samen mee spelen. ( en stiekem vindt ook mama het nog erg leuk 🙂 Nu maar duimen!

 8. Ik duim mee voor mijn dochter van drie,
  Want lekker spelen heeft ze al goed onder de knie!
  Misschien krijgt ze dit cadeautje wel van de Sint,
  En dan treffen wij een heel blij kind!

 9. Ik zou dit graag winnen voor een dochtertje van een vriendin van mij. Want die wordt binnenkort een grote zus en die kan zelf wel een mooi cadeau gebruiken.

 10. dit zal echt een geweldig cadeau zijn voor mijn nichtje die hier dol op is.
  graag doe ik dan ook mee voor haar.
  zo’n groot cadeau zou ze nooit kunnen verwachten.

 11. Geweldig leuk voor mijn dochter. Een super cadeau voor de feestdagen. Jammer dat er niet veel meer van Pet Shop te verkrijgen is.

 12. Ik doe heel graag mee voor mijn 2 kinderen. Mijn dochter speelt hier heel graag mee en haar broer doet gezellig mee 🙂 Hij speelt graag met de dieren. Hier kunnen ze hun fantasie lekker in kwijt en ze spelen samen. Erg gezellig! Leuke actie!

 13. Nou hier word toch ieder meisje heel blij van, mijn drie dochters zeker hoor. En ik ook, het ziet er super leuk uit, wat een gezellig huisje voor onze pet shop vriendjes.

 14. Ohhh wat heeeel erg leuk zeg!! Mijn kleine meid is dol op van allerlei diertjes en rollenspelletjes 😉
  Wat zal ze hier leuk mee spelen, ik zal haar graag op t heerlijk avondje verrassen met dit leuks van Littlest Petshop!!
  Groetjes van ilse

 15. Ik zie wat oudere kinderen hier op de foto dan onze eigen meid, maar onze meid zou dit ook echt fantastisch vinden!!
  Dus m.a.w. ze zal er nog heeel wat jaartjes plezier van hebben 😀 Ga ik vanuit!
  Erg leuk, echt iets voor haar!

 16. Ja ik doe graag mee voor onze Littles Pet shop fan ! Ze kijkt erg graag op tv, weet zeker dat ze hier ook uren plezier van zal hebben!.

 17. DOe heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel graag mee voor mijn beide kinderen, wat zullen ze plezier hebben. Keuze maakt niet uit.

 18. Het is Littlest PetShop voor en na… Zeker weten dus dat de Littlest PetShop Blythe’s Speel- of Slaapkamer in de smaak gaat vallen :-)!

 19. Dit is echt de droomhuis voor mijn dochter Julia. Als ze die van Kiddowzblog.net voor Sinterklaas zou krijgen dan is dit hoor beste Sinterklaas ooit.

 20. Mijn dochtertje is dol op Littlest PetShop. Dus deze speelkamer of slaapkamer zou zij echt helemaal fantastisch vinden. Ze zou zich hier oneindig lang mee vermaken. In haar eentje maar ook gezellig samen met haar vriendinnetjes. Deze papa doet daarom heel graag mee met deze leuke actie!

 21. Wat zou ik dit graag willen winnen voor mijn meisje. Ze heeft al haar oude litllest pet shop huisjes verkocht en is nu aan het sparen voor de nieuwe. Maar ze zijn vrij prijzig dus dit zou ze geweldig vinden….

 22. Wat een superleuke actie! Mijn meisje zal dit superleuk vinden. Dus ik maak graag kans voor haar 🙂
  En stieken ook een beetje voor mezelf 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.