sklogoStoere kleding, ja, dat past bij mijn kleine man. Maar, dat wisten de trouwens lezers van KiDDoWz uiteraard al lang! Vandaag een review over de stoere Blue getrealSeven hoodie die we een tijdje geleden ontvingen. Weer een fantastische aanwinst voor de winter, want deze trui is ontzettend zacht en zit lekker warm.

Allereerst wil ik jullie vertellen dat de kleding van Stoerekleertjes.nu allemaal aangeboden wordt voor een betaalbare prijs. En het is stuk voor stuk kwaliteitskleding, want merken zoals Blue Seven, LoFff en Vinrose zijn zeker niet de minste om aan je collectie toe te voegen! Maar we richten ons vandaag dus op de uitgebreide collectie van Blue Seven die Stoerekleertjes.nu verkoopt. Dit stoere merk is van Duitse komaf en staat garant voor goede kwaliteit voor scherpe prijzen. Precies wat er bij Stoerekleertjes.nu past dus.

sk1Wij ontvingen de Blue Seven hoodie met daarop de tekst “Get Real”, waar we tot op de dag van vandaag erg tevreden over zijn. De kwaliteit is zoals het merk Blue Seven beloofd heeft, heel goed en de trui zit heerlijk warm. Echt een musthave voor de winter dus! Toen mijn kleine man de trui voor het eerst naar school aan had, zei de juf meteen tegen hem: “Heb je een nieuwe trui? Wat een mooie zeg!”. Ze kon het ook niet laten om er eventjes aan te voelen. Zo zie je maar weer, de kwaliteit valt gewoon op en mensen willen meteen zelf ervaren hoe het allemaal aanvoelt. Ook na een aantal keren wassen zie de hoodie er nog als nieuw uit en voelt hij nog steeds hetzelfde aan.

Neem zelf een kijkje bij Stoerekleertjes.nu en ervaar hoeveel moois er te koop is voor een schappelijke prijs!sk2
Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, volg ze dan ook op Facebook dan weet je zeker dat je niets mist!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.