loop1In een huishouden met drie dochters is ook Lalaloopsy geen vreemde aan huis. We hebben ze in alle soorten en maten. Van klungelige kleine poppetjes compleet met draairad, tot een grote stoffen babypop met speentje. Van die laatste was de verpakking een babybed, die tot op heden nog gebruikt wordt om spulletjes in te verbergen en de pop te laten slapen.

Onze dochters hadden de televisiereclame allang gezien, dus ze gingen voortvarend te werk met uitpakken. De grote verpakking is gelijk een eetstoel en verpakt de geheel plastieke babypop met luier en mutsje op,. Verder zitten er ook nog kommetje met lepel, een drinkfles, een armband en drie extra luiers bij. Let op bij het uitpakken van de luiers: kinderen trekken er in hun enthousiasme zo een gaatje in.

loop2De babypop, ook al is ze geheel van plastiek, voelt toch zacht aan en is aandoenlijk. Ze is een echte baby, want ze kan niet zitten, gelukkig hebben we er de eetstoel bij. Ze vullen de drinkfles met draaidop met water en ze laten haar drinken. Dat gaat kinderlijk eenvoudig. Ze drukken op de navel en de babypop plast in haar luier. Hilariteit alom! De oudste is niet gek en gaat op onderzoek uit. Waar zijn nou die bedels? Aha, in de drie extra luiers. Handig als ze is met baby’s, verwisselt ze de natte luier met de extra luier en het ritueel begint opnieuw. De pop plast, wordt op haar rug gelegd en de luier geopend: GETSIE, wat is dat? Het is gelukkig geen poep maar wel een soort papje. Ze vist de 3d bedel eruit en spoelt de luier en bedel af bij de kraan. Er komt een mooie bedel tevoorschijn en het papje spoelt makkelijk uit de luier. Wat een verrassing, er verschijnt niet alleen een bedel maar ook een mooie afbeelding in de natte luier.

loop3Met drie dochters kunnen we dit geintje driemaal uithalen. De drie extra bedels aan de armband bevestigen gaat heel gemakkelijk, dat lukt zelfs de kleuter. De luiers hangen te drogen op de kachel en de babypop zit in haar stoel als de onvermijdelijke vraag komt: “Mag ik nieuwe luiertjes aan de Sint vragen?”

LalaloopsyTM Luier Verrassing van MGA Entertainment is geschikt vanaf 4 jaar, de adviesprijs bedraagt €39,99 en is o.a. te koop bij bol.com.

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.