bij2Wespen en bijen… De haren gaan overeind staan, als ik alleen al aan de steek denk die ze kunnen uitdelen. Toch ben ik opgegroeid met bijen… heel veel bijen. Mijn opa was een imker en elke keer als we bij zijn huis kwamen, stonden achter in de tuin (ver van het speelgedeelte) meerdere bijenkorven. Soms verdwaalde er wel eens een bij, opa zei dan altijd: “Als je bang bent en dat uit, word je gestoken, dus blijf rustig en loop er langzaam voor weg als je het niet fijn vind”. Zo bleef ik vaak ongeschonden en kon ik heerlijk verder spelen als de bij weer de weg naar het stuifmeel gevonden had. De functie van de wesp is me lange tijd een raadsel geweest, het waren in mijn ogen (en wellicht denken daar heel veel mensen hetzelfde over) maar irritante beestjes. Toch heeft de wesp wel degelijk een rol in de natuur. Ze jagen op insectensoorten en zodoende beschermen ze voedselvoorraden.

Terugkomend op de bij, want dit artikel gaat over zeep… zoals de meesten van ons wel weten, maakt de bij honing. U zult zich afvragen wat zeep met honing te maken heeft. Wel, intussen heb ik mij nog meer verdiept in de werking van honing (mede door mijn ander review over honing) en kan ik u het antwoord op de vraag geven. Honing is niet alleen om te nuttigen, ook kunt u honing gebruiken (als mede ingrediënt ) op uw huid.

Cleopatra staat er om bekend, dat ze vaak badderde met honing. Ofschoon er nog steeds mensen zijn die honing in bad doen heeft http://www.supernaturals.nl een honing-zeep op de markt, welke het allemaal een stuk gemakkelijker maakt. Niet alleen voor in bad maar ook in de douche of om simpelweg tussendoor de handen te wassen. De zeep voelt heerlijk zacht aan de geur van de honing komt niet zo heel erg naar boven. Wel ruikt de honing zoet en fris. Mijn handen zijn wel veel zachter nadat ik ze gewassen heb. Nadat ik de hele dag zeep gebruikt heb (en met kleine kinderen ben je heel vaak je handen aan het wassen, zeker nu de helft verkouden is) merk ik dat de schrale wondjes op mijn huid veel zachter aan voelen. Mijn conclusie: Het is een heel prettig product.

bij1Alep Zeep met Honing als een milde, natuurlijke reiniger voor de huid. Deze Alep Zeep met Honing is een mooie combinatie met antioxiderende, voedende en verkwikkende effecten. Het helpt een droge huid weer haar glans terug te krijgen. Een schrale huid wordt door deze zeep intensief gevoed en leeft weer op.

Honing staat bekend om de verzachtende werking en voedzame bestanddelen. Deze Alep Zeep met Honing is daarom een heerlijke zeep om je huid weer fluweelzacht te maken en ruikt daarnaast ook lekker zoet. Een gouden combinatie, Alep Zeep met toegevoegde Honing. Ontdek het zelf en verwen je huid met deze verzachtende zeep!

Honing wordt al eeuwen gezien als een symbool van rijkdom. En niet voor niets, want honing heeft veel helende eigenschappen die voor een huid onbetaalbaar zijn! Al sinds de oudheid wordt honing gebruikt bij de verzorging en reiniging van de huid. Honing is een natuurproduct, gemaakt door bijen in het hart van hun korf.

Gebruik: Masseer de schuimende Alep Zeep met Honing in op de huid voor ongeveer 1 tot 2 minuten. Spoel je huid daarna schoon met water.

Ingrediënten: Sodium Olivate, Sodium Laurate, Aqua, Mel, Sodium Hydroxide.

Alep Zeep met Honing is een zoete verwennerij voor je huid!

U kunt hier de honingzeep bestellen http://www.supernaturals.nl/alep-zeep-met-honing-100-gram.html

/Miranda Young

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.