Verbeter je houding, verander je leven. Na een overweldigend succes in Amerika en Azië verovert BackJoy nu ook Europa. Met innovatieve producten, die op een natuurlijke wijze een correcte zit-, sta- en slaaphouding ondersteunen, speelt BackJoy in op de groeiende behoefte aan Welness producten. Bij een uitgebalanceerde levensstijl hoort niet alleen goede voeding, genoeg rust en beweging, maar ook een betere lichaamshouding. De BackJoy Posture+ biedt hiervoor uitkomst. Met een gepatenteerde zitoplossing corrigeert het de lichaamshouding op unieke wijze. Door het ondersteunen en stimuleren van de spieren en het naar voren kantelen van het bekken verlicht de Posture+ de druk op de wervelkolom. Een correcte dynamische zithouding kan klachten voorkomen en verlichten. Dit draagt bij aan een goede gezondheid en persoonlijk welzijn. De BackJoy Posture+ is zowel bruikbaar op harde als zachte ondergronden, makkelijk mee te nemen en verkrijgbaar in verschillende kleuren. ‘Sit up straight, feel Great!’ (Bron BackJoy)

We hebben het er allemaal wel eens over: rechtop zitten. Nu is er een handige hulpmiddel die actief helpt om dit te kunnen bereiken. Ik mocht de BackJoy Posture+ in de roze kleur testen. En met de dag raak ik enthousiaster. De BackJoy Posture+ is in meerdere kleuren verkrijgbaar hierdoor is het voor iedereen aantrekkelijk.

De BackJoy is in 4 eenvoudige stappen sitinstructions-correctte gebruiken:

 1. Plaatsde BackJoy op een stoel
 2. Ga helemaal achterop de BackJoy zitten, zodat er geen ruimte tussen jou en de BackJoy ontstaat
 3. Houdt beiden voeten op de grond en houdt je knieën gebogen in een hoek van 90 graden
 4. Ga actief zitten (niet naar achter leunen)

Vandaag is de dag aangebroken dat ik actiever rechtop ga zitten om zo mijn rug te ontlasten. Er wordt aangeraden om het gebruik van BackJoy op te bouwen en een eventuele soort van spierpijn schijnt vrij normaal te zijn. Ik ben benieuwd wat ik kan verwachten en plaats de BackJou met het handvat naar voren op een stoel en neem plaats zoals de instructies aangeven. De BackJoy wiebelt iets waardoor je lichtelijk in beweging blijft. Ook mijn eigen zithouding is heel anders dan voorheen. Na een half uurtje wennen laat ik het even liggen en in de middag doe ik dit weer een half uur. Zo zit ik er de eerste dag 3 keer een half uur op. Hierna bouw ik het per dag met een 10 minuten extra op. Een soort spierpijn komt bij dag 3 naar boven, dit kan gelukkig geen kwaad dus ga ik vrolijk verder.

collage-2015-06-08De fysiotherapeut is erg enthousiast over mijn gebruik van de BackJoy en adviseerde mij om er enkele oefeningen bij te doen om zo de spieren nog meer te versterken. En dus ga ik ook daar mee aan de slag. Drie keer per week een half uurtje is meer dan voldoende, aldus mijn fysiotherapeut.

 

Na ruim een week betrap ik mezelf erop dat ik steeds vaker rechtop ga zitten en staan en bewuster bezig ben met mijn houding. De Backjoy is actief in gebruik en gaat (bijna) overal mee naar toe. Ook in de auto is het gebruik ervan een ideaal hulpmiddel. Doordat de BackJoy licht is is deze ook makkelijk mee te nemen. Het hulpmiddel is ook te pimpen met JoyCharms.

Wat moet je doen om kans te maken op een BackJoy:

 • laat hieronder een reactie achter voorzien van voor en achternaam
 • voorzie het bericht van een e-mail adres
 • laat weten in hoeveel kleuren de BackJoy posture plus verkrijgbaar is en welke kleur je het liefst zou willen winnen. (tip neem een kijkje op de website van BackJoy)
 • Laat minimaal 3 reacties achter bij andere reviews om je winkans te verhogen 

  Deze actie is inmiddels afgelopen!

Meer weten over BackJoy neem dan hier een kijkje. Op de Officiële site van BackJoy zijn verschillende BackJoy producten verkrijgbaar.

/Miranda Young

39 gedachten over “BackJoy SitSmart posture PLUS + winactie

 1. In 8 kleuren. Zelfs zou ik hem graag in het zwart willen. Zou goed van pas komen. Ik heb slijtage in mijn onderrug en zit veel achter de computer…geen goede combi dus…

 2. Dat is het probeten waard, misschien eindelijk een van die lage rugpijn af met de backjoy.
  Hij is er in 8 kleuren zie ik, maar zwart is altijd goed.

 3. In acht kleuren te krijgen! Lijkt me echt super om mijn bekkeninstabiliteit onder controle te houden! Kleur maakt me niet zo veel uit. Zijn allemaal leuke frisse kleuren waar ik best mee gezien wil worden.
  Zeker op 3 revieuws een reactie achtergelaten! Nu ??????

 4. Ik ga voor een mooie zwarte, ze zijn in 8 kleuren leverbaar. Ga heel hard duimen dat ik de gelukkige mag zijn

 5. Ze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Ik zou graag een exemplaar winnen voor mijn vriendin die zwanger is en maar lastig een goede zithouding kan vinden, zonder last te krijgen van haar rug. Mijn voorkeur gaat uit naar rood: de kleur van de liefde 🙂

 6. Ze zijn er in 8 kleuren. Mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte; stijlvol zonder enorm op te vallen! Lijkt me heel fijn om te leren een goede houding aan te nemen!

 7. Wauw, dit is nog eens een uitvinding! En nog wel de keus uit 8 verschillende kleuren… Ik zou gaan voor de rode; op een vrolijke manier in de juiste houding!

 8. De BackJoy is verkrijgbraar in 8 kleuren. Ikzelf vind Khaki het mooist.
  Ik heb vaak last van mijn rug doordat ik een verkeerde zithouding heb. Dit lijkt me een hele fijne uitvinding!

 9. Verkrijgbaar in 8 kleuren! De oranje variant lijkt me heel vrolijk; als mijn rug en schouders dat hier ook van worden, zou het top zijn!

 10. ik zou heel graag een zwarte willen winnen ik heb vorige week foto,s laten maken van mijn rug kan soms gewoon niet meer lopen van de pijn en ze zijn er in 8 kleuren ik doe graag mee

 11. Hij is verkrijgbaar in 8 kleuren. Ik heb al jaren last van mijn rug en daar hielp helaas de fysio niet tegen.
  Ik ben nog jong (25) en ik zou echt heel graag wat aan mijn rug willen doen.
  Het kost mij veel moeite om echt recht op te zitten. Ik hoop dat de BackJoy mij hiermee kan helpen.
  Ik heb het liefst kleur zwart (volwassen versie).

 12. In 8 mooie kleuren verkrijgbaar, dat is moeilijk kiezen, als ik mocht winnen, verras me maar :-), het gaat tenslotte om het zit gemak en het verminderen van de rugpijn, groetjes Naomie

  1. Zeker waar, maar sommige mannen zijn te stoer voor de kleur roze vandaar. En zag laatst een programma waarbij iemand overstuur raakte door een bepaalde kleur dus wel zo prettig voor zo’n mensen om te mogen kiezen 😉
   Succes en je krijgt bericht zodra je gewonnen hebt!
   p.s. je winkansen kun je verhogen door minimaal 3 reacties achter te laten bij andere berichten die wij hebben geplaatst.

 13. Ze zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Ik zou graag een blauwe willen winnen.
  Ik ben geopereerd aan een hernia en ik doe zittend werk, dus ik zou graag winnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.